Închide meniul

“Victima” lui Paul Papp a rupt tăcerea: “N-a încetat să ne înjure!”. Ce s-a întâmplat pe tunelul spre vestiare, înainte ca fundașul Universității Craiova să fie eliminat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 august 2022, 14:59

“Victima” lui Paul Papp a rupt tăcerea: “N-a încetat să ne înjure!”. Ce s-a întâmplat pe tunelul spre vestiare, înainte ca fundașul Universității Craiova să fie eliminat

Paul Papp a plecat de la Universitatea Craiova și a semnat cu Petrolul

Paul Papp, într-un meci disputat de Universitatea Craiova / Hepta

Itay Shechter, “victima” lui Paul Papp din meciul Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1, a rupt tăcerea. Fundașul român a fost eliminat la pauza partidei de la Severin, din manșa tur a play-off-ului Conference League, după un conflict aprins petrecut pe drumul către vestiare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial nu s-a știut motivul pentru care arbitrul i-a acordat cartonașul roșu lui Papp, însă reacțiile și explicațiile n-au întârziat să apară. 

“Victima” lui Paul Papp a rupt tăcerea: “N-a încetat să ne înjure!”

Acum a venit rândul jucătorului pe care Paul Papp și-a vărsat furia să vorbească despre incidentul de la pauză.

Itay Shechter, atacantul lui Hapoel Beer Sheva, a explicat că a mers la fundașul de 32 de ani pentru a-i transmite un mesaj, iar acesta a avut o reacție total nepotrivită.

Shechter s-a arătat nemulțumit în special de faptul că Papp i-ar fi înjurat pe jucătorii israelieni pe parcursul primei reprize:

Reclamă

”Pe tot parcursul primei reprize a jucat foarte murdar şi i-a înjurat pe jucătorii noştri. Am mers la pauză să-l avertizez să joace mai curat şi mai calm, iar el m-a împins, aşa că arbitrul i-a arătat roşu. N-a încetat să-i înjure pe jucătorii noştri”, a spus Itay Shechter pentru israelhayom.co.il.

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Paul Papp, după eliminarea din Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1

Arbitrul central al meciului de la Severin a fost pe fază și a văzut momentul în care Papp și-a „taxat” adversarul. Fundașul Universității Craiova și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, iar Mirel Rădoi și Sorin Cârțu n-au ezitat să-l certe în spațiul public.

Dintre cei doi, președintele oltenilor a fost mai dur în declarații:

Reclamă 4 / 0/3

„Stau în primă repriză să văd și cu neșansă nu avem minim 2 goluri la pauză. După incalificabilul gest al lui Papp stau să tremur, că așa vrea Papp, să stau cu inima în gât! Am dominat adversarul și te apuci să faci ca Rambo pe culoar!? Băi, ai 33 de ani, băi, băiatule! Ești cu familia acasă, e posibil să lovești un adversar?

Da, a lovit un adversar, că l-a împins, că nu știu ce. I-a dat ăluia ca lumea. El e bătăuș, sunt orgolii de-astea personale, individuale. Câte puncte s-au pierdut anul trecut pe greșelile lui Papp… am pretenții de la tine, să fii cel care coordonează defensiva.

D-aia ai jucat în străinătate. Tu ce faci, mă? E posibil așa ceva? De 9 ani așteptăm așa ceva, să avem posibilitatea să jucăm, să avem o imagine internațională și tu ce faci? Cum e posibil? Am făcut atâtea apeluri la ei prin intermediul lui Mirel”, a „tunat” Sorin Cârțu, pentru Digisport.

Mirel Rădoi, extrem de nervos după gestul lui Paul Papp

La rândul său, Mirel Rădoi a fost un car de nervi la finalul meciului și l-a certat la scenă deschisă pe Paul Papp. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că va pregăti o amendă usturătoare pentru fundașul de 32 de ani.

„Mă așteptam să fie un meci extrem de disputat, dar nu cu astfel de evenimente. Au fost lucruri neașteptate. O primă repriză foarte bună, am avut foarte mult ghinion. Trebuia să deschidem scorul. A venit acea nebunie a lui Paul, pot să spun. A trebuit să cedăm teren adversarului, ne-am văzut conduși. Mă bucură atitudinea lor după golul primit, au încercat să joace la fel, chiar și fără foarte multe resurse fizice și am profitat de spații.

Sunt foarte supărat pe Paul. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10. A trebuit să renunțăm la Elvir ca să putem să-l avem pentru partidele din campionat și să atacăm spațiile cu viteza lui Ivan. I-am spus lui Elvir că îmi pare rău, dar trebuie să iau acestă decizie pentru echipă.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții”, a spus Mirel Rădoi, după meciul de la Severin.

Reclamă
Recomandări
  • “Victima” lui Paul Papp a rupt tăcerea
  • Ce s-a întâmplat pe tunelul spre vestiare, înainte ca fundașul Universității Craiova să fie eliminat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și