Închide meniul

Cristi Balaj anunţă probleme la CFR Cluj, după ruşinea cu Pyunik Erevan: „Nu ne vom mai putea dezvolta așa cum ne-am dorit”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iulie 2022, 8:42

Cristi Balaj anunţă probleme la CFR Cluj, după ruşinea cu Pyunik Erevan: „Nu ne vom mai putea dezvolta așa cum ne-am dorit

Cristi Balaj anunţă probleme la CFR Cluj, după ruşinea cu Pyunik Erevan

Cristi Balaj este preşedintele celor de la CFR Cluj | Hepta

Cristi Balaj anunţă probleme la CFR Cluj, după ruşinea cu Pyunik Erevan. Campioana României a suferit o umilinţă istorică în primul tur preliminar al Ligii Campionilor şi a retrogradat direct în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj spune că investiţiile nu vor mai fi la un nivel înalt, după ce echipa lui Dan Petrescu a ratat banii din UEFA Champions League, dar şi pe cei din Europa League.

Cristi Balaj anunţă probleme la CFR Cluj, după ruşinea cu Pyunik Erevan

Clar nu ne vom mai putea dezvolta așa cum ne-am dorit. Planurile noastre erau îndreptate și către Academie foarte mult, voiam să mai aducem un jucător sau doi. 100% nu vom dezvolta așa cum ne-am propus. Acum e important să continuăm cu procesul de optimizare, nivelul salarial a fost redus foarte mult. Avem jucători foarte buni, doar că trebuie să demonstrăm că avem o echipă foarte bună.

Am adus în iarnă patru jucători din zona Africii. Acum am mai adus doi jucători, va veni și al treilea, care nu a împlinit încă 18 ani. Va veni în decembrie. Acum o săptămână au venit doi jucători foarte buni. O să-i ducem la echipa a doua, vrem să-i ducem la Baia Mare, să joace„, a spus Cristi Balaj la digisport.ro.

Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj după ruşinea cu Pyunik

Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj, a organizat o şedinţă de urgenţă după ruşinea cu Pyunik. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a anunţat că o decizie cu privire la viitorul lui Dan Petrescu se va lua în scurt timp.

Reclamă

Armenii de la FC Pyunik s-au calificat, la penalty-uri, după 2-2 în timp regulamentar. Astfel, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar din Conference League, ruta campioanelor, cu cei de la Inter Club d’Escaldes, formație semi-profesionistă din Andorra.

”Discutăm la cald acum, apreciez înțelegerea finanțatorului principal de a nu lua decizii la cald. Încercăm să avem discuții, să găsim explicații. E greu să vorbesc acum, dar nu trebuie să fugim. O să discutăm cu Dan Petrescu, l-am lăsat să se calmeze.

Ne-am întâlnit astăzi cu finanțatorul, nu știu cum de are atâta răbdare. Am discutat despre următorul transfer, al portarului. Stăteam și mă uitam la el și nu-mi venea să cred că are atâta putere. Supărarea a fost atât de mare încât a avut anumite neplăceri medicale. Nu s-a simțit foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Consecințe (n.r. în privința băncii tehnice) pot apărea oricând, mai așteptăm câteva zile. Pentru noi e important ca finanțatorul clubului să revină alături de noi, să fie apt din punct de vedere medical. Supărarea a fost atât de mare pentru că a pus suflet”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Dan Petrescu, la pământ după eliminarea-șoc a CFR-ului

Petrescu este îngrijorat în ceea ce privește viitorul clubului din Gruia, ținând cont că ardelenii se bazau pe banii primiți de la UEFA pentru calificarea în tururile superioare din Champions League. Dan Petrescu spune că este blestemat când ajunge la loviturile de departajare:

Foarte greu de înțeles ce s-a întâmplat. Băieții s-au bătut, au încercat, a fost un meci echilibrat. Au ratat (n.r. – FC Pyunik) și un penalty la 2-1, credeam că acolo s-a terminat meciul. E greu să îmi găsesc cuvintele. Sunt foarte supărat, cred că e cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj. N-am pierdut, a fost 0-0 si 2-2, dar… la penalty-uri n-am câștigat în viata mea un meci, parcă sunt blestemat!

S-au accidentat Kolinger și Mistrati în dimineața meciului. La 2-1 nu mă gândeam că mai pot să egaleze, cu atât mai mare e dezamăgirea. Încă o dată s-a demonstrat că fotbalul e imprevizibil. E cea mai dureroasă înfrângere a mea în cupele europene. Nici la Urziceni n-am pățit așa ceva.

Toată lumea e supărată. Nu le-a cerut nimeni să se apere în repriza a doua, atât au putut băieții. Am fost mult pe drumuri, nu ne-am antrenat și cred că au căzut fizic. La 2-1 ne-am baricadat, pe final, normal. E clar că sunt foarte, foarte trist. Sunt convins că și jucătorii și conducerea și fanii sunt triști…

Acum e foarte greu (n.r. – la nivel financiar), dar cum au mers mai departe și alte echipe în România, trebuie să meargă și CFR-ul. Acum trebuie să ne calificăm în grupele Conference League, dar nu e nimic ușor. Ați văzut că și campioana Armeniei nu e o echipă de pe stradă. Dar ce putem să facem? Și noi am eliminat Celtic, am jucat de la egal la egal cu Sevilla și Rennes… dar tabela arată că am pierdut. Nu joacă diferența de valoare, joacă tabela. Fiecare face ce vrea si striga ce vrea (n.r. – despre fanii care i-au strigat demisia)”, a declarat Dan Petrescu după eşcul cu Pyunik, la lovituri de departajare.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și