Închide meniul

Cristi Chivu nu se gândeşte la o revenire în România: „Am fost în tabăra adversă şi am fost ciuruit”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2022, 22:58

Cristi Chivu nu se gândeşte la o revenire în România: „Am fost în tabăra adversă şi am fost ciuruit

Cristi Chivu a câştigat finala campionatului Primavera

Cristi Chivu, în timpul unui meci pentru Inter U19 / Profimedia

Cristi Chivu a dezvăluit ce oferte a primit din România. Antrenorul lui Inter U19 a declarat că nu vrea să revină în ţară, având un drum de urmat în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu o antrenează pe Inter U19 din iulie 2021 şi a reuşit să câştige campionatul Primavera, după ce a învins în finală pe AS Roma U19. Acesta a declarat că va continua şi în sezonul viitor pe banca echipei din Italia.

Cristi Chivu a dezvăluit ce oferte a primit din România

Cristi Chivu a declarat că nu se gândeşte la o revenire în ţară. Fostul căpitan al naţionalei României a mărturist că vrea să-şi continue drumul început la Inter, până va ajunge în Serie A.

Totodată, Chivu a dezvăluit că nu a fost contactat de Federaţia Română de Fotbal, însă a refuzat orice altă ofertă venită din ţară, fie că a fost vorba de a antrena sau a conduce o echipă.

„Am primit multe mesaje, din Federație, nu. Eu am fost în tabăra adversă și am fost ciuruit. Eu vreau în iarbă, nu vreau la birou. Vreau să reușesc aici, vreau să rămân aici. Am primit oferte din România în ultimii ani, dar am refuzat, eu am început un drum aici. 

Reclamă

Au fost oferte mai mult sau mai puțin concrete, mai mult sau mai puțin oficiale, dar am refuzat. Primul obiectiv e Serie A și apoi urmează altul”, a declarat Cristi Chivu, conform digisport.ro.

Cristi Chivu a evoluat pentru Inter în perioada 2007-2014, bifând 115 partide. Alături de italieni, a triumfat în Champions League, în sezonul 2009-2010, când echipa era antrenată de Jose Mourinho. Pe lângă trofeul european, Chivu a mai devenit de trei ori campion în Serie A.

Cristi Chivu poate ajunge antrenorul lui Inter

Cristi Chivu poate oricând ajunge antrenorul lui Inter Milano! Cel puţin aşa susţine Victor Becali, care se bazează pe pasul către echipa mare pe care fostul căpitan al României îl poate face.

Reclamă 4 / 0/3

„O dată, un scurt-circuit la echipa mare şi pac, se poate să i se ofere şansa. El are toate atuurile. Imediat i se dă posibilitate. Nu va antrena curând în România. Prima lui experienţă la un înalt nivel va fi în Italia, dar a avut oferte din România, două oferte din prima ligă şi din a doua.

Dar el a refuzat pentru că era plecat la un drum în Italia, s-a stabilit la Milano, copiii la şcoală, eram convins că le va refuza. Îl vom vedea cu siguranţă la echipa naţională, dar peste ceva ani. Nici nu cred ca l-ar interesa pe el acum echipa naţională”, a spus Victor Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cristi Chivu i-a „fermecat” pe şefii lui Inter: „Impecabil! A realizat o capodoperă!”

Chivu a bifat o performanță uriașă alături de Inter U19. Puștii “nerazzurri” au câștigat finala campionatului împotriva Romei și au bifat un record impresionant. Inter a devenit cea mai titrată echipă la nivel U19, cu 10 trofee. Torino se află pe locul al doilea, cu 9, în timp ce podiumul este completat de Roma, cu 8.

„Așa cum știți, ultimii doi ani au fost foarte dificili pentru toată lumea din punct de vedere financiar, nu s-au făcut investiții și am accelerat creșterea unor jucători tineri aducându-i de la U17 la Primavera. De aceea este satisfacția foarte mare acum. Băieții au fost conduși într-o manieră impecabilă de antrenorul nostru, Cristian Chivu, care, la prima lui experiență, a realizat o capodoperă. Cristian a oferit foarte multe acestui club, atât pe teren, cât și ca om.

A devenit un punct de referință pentru băieți. A câștigat foarte multe trofee ca fotbalist, e unul dintre eroii acelei triple, astfel că vocea lui are greutate acum. Sigur, campionatul câștigat este și rodul precedenților ani și meritul antrenorilor care au fost înainte de Chivu. La anul vom continua cu Cristian, dar acest lucru fusese stabilit încă de dinainte de semifinală. Rezultatul nu ar fi afectat această decizie pentru că suntem convinși că este persoana potrivită pentru acest club și pentru ce vrem să facem în următorul sezon”, a spus Dario Baccin, potrivit fcinter1908.it.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și