Închide meniul

Cristi Chivu, contactat de FRF: „Am primit multe oferte!”. A răspuns fără să stea pe gânduri

Cosmin Cioboată Publicat: 18 martie 2023, 8:27

Reclamă
Cristi Chivu, contactat de FRF: „Am primit multe oferte!. A răspuns fără să stea pe gânduri

Cristi Chivu este în continuare principala variantă a lui Inter

Cristi Chivu/ Profimedia

Cristi Chivu a fost contactat de FRF. Anunțul a fost făcut chiar de fostul mare fundaș al naționalei României. Chivu o antrenează în prezent pe Inter Primavera și își dorește să își construiască o carieră de succes în Italia. Din acest motiv, Chivu a refuzat toate ofertele primite din România în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chivu a dezvăluit că a fost contactat inclusiv de FRF pentru a prelua o echipă națională. Cel mai probabil, Federația lui Răzvan Burleanu i-a propus un post de selecționer la o națională de tineret.

Cristi Chivu, contactat de FRF: „Am primit multe oferte!”. A răspuns fără să stea pe gânduri

Deși ofertele erau tentante, Cristi Chivu le-a refuzat fără să stea pe gânduri. Fostul internațional visează să devină un antrenor de succes în Italia, acolo unde deja a impresionat la echipa de tineret a lui Inter.

Chivu a câștigat titlul în campionatul de tineret din Italia și visează să ajungă pe banca unei formații din Serie A.

„Am primit multe mesaje din partea federației (n.r. – Federația Română de Fotbal) pentru a antrena la echipa națională, dar vreau să lucrez pe teren și nu să stau la birou. Vreau să am succes în Italia.

Reclamă

Am primit multe oferte din România în ultimii ani, dar am refuzat, pentru că vreau să continui drumul meu de aici. Au fost propuneri mai mult sau mai puțin concrete, dar am spus nu pentru că scopul meu este Serie A. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Cristi Chivu, potrivit fcinternews.it.

În presa din Italia s-a zvonit că Cristi Chivu ar reprezenta o soluție chiar pentru banca tehnică a lui Inter, în cazul despărțirii de Simone Inzaghi. Antrenorul român se află pe o listă mai lungă, alături de mai mulți tehnicieni străini.

Până acum, Cristi Chivu a antrenat doar la academia lui Inter. Fostul căpitan al naționalei României a condus formațiile U17 și U18 ale „nerazzurrilor”, înainte să ajungă la echipa Primavera (U19), în vara anului 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Chivu a refuzat să antreneze în Serie B

Cristi Chivu nu duce lipsă de oferte. Recent, au apărut informaţii cum că fostul internaţional român a refuzat să antreneze în Serie B. Anunţul a fost făcut de preşedintele celor de la CSM Reșița, Cristi Bobar, care este un apropiat al lui Chivu.

Ajuns la 42 de ani, Cristi Chivu nu s-a grăbit să plece de la Inter U19, echipă cu care a obţinut performanţe importante. Fostul fundaş al „nerazzurilor” aşteaptă să primească o ofertă chiar de la echipa de seniori a lui Inter. Râvneşte la postul ocupat în prezent de Simone Inzaghi.

Chivu a avut oferte şi din Liga 1, dar nu a luat în calcul o revenire în fotbalul românesc.

E un tip foarte echilibrat, probabil cel mai echilibrat jucător pe care l-am cunoscut eu. Tot timpul a spus că își dorește să antreneze în prima fază copiii, deși avea oferte foarte multe din țară, din Liga 1, înainte să se mute din nou în Italia. Chiar acum, zilele trecute, am aflat că a refuzat câteva echipe din Serie B.

El își dorește să antreneze Interul la un moment dat, cred că are toate șansele. În ultima discuție pe care am avut-o cu el mi-a spus cât e de ordonat programul acolo, chiar dacă este respectat de toată lumea în Milano, este la program„, a declarat Cristi Bobar pentru sport.ro.

Cristi Chivu şi-a început cariera la CSM Reşiţa. A jucat apoi pentru Universitatea Craiova, de unde a făcut pasul la Ajax. După patru ani în care a îmbrăcat tricoul „lăncierilor”, a ajuns la AS Roma.

În 2007 a fost transferat de Inter, echipă pentru care a scris istorie. Pe Meazza a devenit de 3 ori campion în Serie A. În 2010 a reuşit cea mai importantă performanţă şi a câştigat UEFA Champions League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și