Închide meniul

Cristi Chivu a refuzat să antreneze în Serie B. Care este marele vis al românului: „Cred că are toate şansele!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2023, 23:12

Cristi Chivu a refuzat să antreneze în Serie B. Care este marele vis al românului: „Cred că are toate şansele!

Cristi Chivu a refuzat să antreneze în Serie B. Care este marele vis al românului

Cristi Chivu, după un meci al lui Inter U19 / Profimediaimages

Cristi Chivu nu duce lipsă de oferte. Au apărut informaţii că fostul internaţional român a refuzat să antreneze în Serie B. Anunţul a fost făcut de preşedintele celor de la CSM Reșița, Cristi Bobar, care este un apropiat al lui Chivu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 42 de ani, Cristi Chivu nu s-a grăbit să plece de la Inter U19, echipă cu care a obţinut performanţe importante. Fostul fundaş al nerazzurilor aşteaptă să primească o ofertă chiar de la echipa de seniori a lui Inter. Râvneşte la postul ocupat în prezent de Simone Inzaghi.

Cristi Chivu a refuzat să antreneze în Serie B

Chivu a avut oferte şi din Liga 1, dar nu a luat în calcul o revenire în fotbalul românesc.

E un tip foarte echilibrat, probabil cel mai echilibrat jucător pe care l-am cunoscut eu. Tot timpul a spus că își dorește să antreneze în prima fază copiii, deși avea oferte foarte multe din țară, din Liga 1, înainte să se mute din nou în Italia. Chiar acum, zilele trecute, am aflat că a refuzat câteva echipe din Serie B.

El își dorește să antreneze Interul la un moment dat, cred că are toate șansele. În ultima discuție pe care am avut-o cu el mi-a spus cât e de ordonat programul acolo, chiar dacă este respectat de toată lumea în Milano, este la program„, a declarat Cristi Bobar pentru sport.ro.

Reclamă

Cristi Chivu şi-a început cariera la CSM Reşiţa. A jucat apoi pentru Universitatea Craiova, de unde a făcut pasul la Ajax. După patru ani în care a îmbrăcat tricoul „lăncierilor”, a ajuns la AS Roma. În 2007 a fost transferat de Inter, echipă pentru care a scris istorie. Pe Meazza a devenit de 3 ori campion în Serie A. În 2010 a reuşit cea mai importantă performanţă şi a câştigat UEFA Champions League.

Cristi Chivu, înfrângere dureroasă în Youth League

Cristi Chivu a avut parte de înfrângere dureroasă în Youth League! Inter U19, formația pregătită de român, a fost eliminată în play-off-ul competiției de Rukh Lvov, formație ucraineană. Duelul s-a decis la loviturile de departajare, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

Deși era considerată favorită înainte de startul meciului, Inter U19 a avut un meci foarte dificil. Ucrainenii au deschis scorul în minutul 30 prin Panchenko, însă italienii au reușit să revină. Esposito restabilea egalitatea pentru formația lui Chivu în minutul 52.

Reclamă 4 / 0/3

Niciuna dintre formații nu a mai avut puterea de a înscrie în cele 90 de minute regulamentare, astfel că s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Acolo ucrainenii au fost mai inspirați, înscriind de 4 ori și ratând în 2 rânduri. Elevii lui Cristi Chivu au ratat de 3 ori, iar victoria i-a revenit lui Rukh Lvov, scor 1-1 (4-3 d.l.d.).

Inter U19 se va focusa acum pe campionat, acolo unde situația este una complicată. Trupa pregătită de fostul internațional român ocupă doar locul 12, cu 22 de puncte obținute în 18 etape. Inter U19 este campioana en-titre.

Recomandări
  • Cristi Chivu a refuzat să antreneze în Serie B
  • Care este marele vis al antrenorului român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și