Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj fascinant după 770 de goluri înscrise în întreaga carieră! "Sunt mândru că am devenit cel mai bun golgheter al lumii" I-a mulţumit lui Pele. Răspunsul legendei Braziliei

Antena Sport Publicat: 14 martie 2021, 20:14

Cristiano Ronaldo, mesaj fascinant după 770 de goluri înscrise în întreaga carieră! "Sunt mândru că am devenit cel mai bun golgheter al lumii" I-a mulţumit lui Pele. Răspunsul legendei Braziliei

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo, mesaj emoţionant după ce a înscris trei goluri cu Cagliari

  • Cristiano Ronaldo a venit cu precizări
  • Ce a spus despre viitorul său

Portughezul a ajuns la 770 de goluri înscrise în întreaga carieră şi şi-a asumat rolul de cel mai bun golgheter din istoria fotbalului. Ronaldo a postat un mesaj emoţionant pe reţelele sociale şi a ţinut să îi mulţumească lui Pele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, 770 de goluri în întreaga carieră

"Ultimele săptămâni au fost pline de știri și statistici, fiind considerat cel mai bun marcator mondial din istoria fotbalului, depășind cele 757 de goluri oficiale ale lui Pele. Deși sunt recunoscător pentru această recunoaștere, acum a venit timpul să explic de ce nu am recunoscut acel fapt până în acest moment.

Admirația mea veșnică și necondiționată pentru domnul Edson Arantes do Nascimento, cum ar fi respectul pe care îl am pentru fotbalul de la mijlocul secolului al XX-lea, m-a determinat să iau în calcul borna de 767 goluri, considerând oficiale şi cele 9 goluri pentru echipa din São Paulo, precum și golul pentru echipa militară braziliană. Lumea s-a schimbat de atunci, la fel şi fotbalul, dar asta nu înseamnă că putem șterge istoria în funcție de interesele noastre.

Reclamă

Astăzi, pe măsură ce am ajuns la 770 de goluri înscrise în cariera mea, primele mele cuvinte merg direct la Pele. Nu există niciun jucător în lume care să nu fi crescut ascultând povești despre jocurile, obiectivele şi realizările sale. Eu nu fac excepție. Din acest motiv, sunt plin de bucurie și mândrie că am devenit cel mai bun golgheter al lumii, depășind recordul lui Pele, lucru la care nu aș fi putut visa niciodată când am crescut când eram un copil în Madeira.

Le mulțumesc tuturor celor care au luat parte la această călătorie uimitoare cu mine: colegilor mei, adversarilor mei, fanilor și, mai presus de toate, familiei și prietenilor apropiați. Credeți-mă când spun că nu aș fi putut să reuşesc aşa ceva fără voi", a transmis Cristiano Ronaldo pe contul său de Facebook.

Reclamă

Cel mai bun marcator al lui Juventus a ţinut să spulbere toate zvonurile că va pleca din Italia. A transmis că mai are multe recorduri de spulberat alături de trupa lui Pirlo.

"Abia aștept următoarele jocuri și provocări, următoarele înregistrări și trophee! Crede-mă, această poveste este încă departe de a fi terminată. Viitorul este mâine și mai sunt multe de câștigat în tricoul lui Juventus și al Portugaliei!", a precizat golgheterul din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a ajuns la 23 de goluri înscrise în această ediţie din campionatul Italiei. Este pe primul loc în topul celor mai buni marcatori, fiind urmat de Romelu Lukaku (19).

Răspunsul lui Pele pentru Cristiano Ronaldo

"Cristiano, fiecare îşi face propria călătorie. Ce parcurs frumos ai! Te admir foarte mult, îmi place să te văd jucând și nu e un secret pentru nimeni. Felicitări pentru faptul că mi-ai depășit recordul de goluri marcate în meciurile oficiale. Singurul meu regret este că nu te-am putut îmbrăţişa azi. Las aici această fotografie în onoarea ta, cu multă afecţiune, ca simbol pentru prietenia noastră care există de mulți ani", a transmis Pele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez