Închide meniul
Foto

„Cu ei am făcut transferul lui Drăguşin!” Anamaria Prodan, val de ironii la adresa lui Florin Manea: „Eu i-am dat comisionul”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2024, 16:53

Reclamă
„Cu ei am făcut transferul lui Drăguşin!” Anamaria Prodan, val de ironii la adresa lui Florin Manea: „Eu i-am dat comisionul”

Anamaria Prodan, val de ironii la adresa lui Florin Manea

Anamaria Prodan şi Florin Manea / Instagram

Anamaria Prodan a lansat un val de ironii la adresa lui Florin Manea după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. A răbufnit după ce a auzit că impresarul fundaşului i-a pronunţat numele de îndată ce a rezolvat tranzacţia de 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Replica Anamariei Prodan nu s-a lăsat mult aşteptată. Agentul de jucători în vârstă de 51 de ani a ţinut să îi amintească lui Florin Manea că ar fi contribuit decisiv la transferul lui Drăguşin în Italia, în 2018.

Anamaria Prodan, val de ironii la adresa lui Florin Manea

Anamaria Prodan a lansat mai multe atacuri după ce a impresariat cel mai mare transfer din fotbalul românesc. Edi Iordănescu şi Florin Bratu au fost printre ţintele agentului lui Radu Drăguşin.

Îl felicit din inimă pe Florin că a participat la acest transfer. Îl felicit că a știut lângă cine să stea să poată vedea cum se fac transferurile mari și să și participe la ele.

Florin își ia floricele vine la cinema și se uită la filmele mele, se uită la tv la emisiunile mele, învață de la mine cum se face business. Eu nu am cum să mă cert cu Florin căci îl cunosc de când era mic… pot doar să-i explic că este drum lung și pâine multă de mâncat până cineva poate sta lângă mine din toate punctele de vedere.

Reclamă

Încă o dată felicitări lui și fotbalului românesc. Felicitări lui Radu în primul rând căci el este artizanul. Iar Florin să nu uite ceva… comisionul din vânzarea lui Drăgușin, ăla foarte micuț dar la vremea respectivă aer pentru el… eu i l-am dat… și aici avem și martori, Claudiu Florică și avocatul Marian Mihail.

Anamaria Prodan: „Îi urez cât mai multe momentele de glorie, la mine sunt obișnuință…”

Eu cu ei am făcut transferul lui Drăgușin în între cluburi în timp ce Florin m-a așteptat să bem o cafea după. Această doamnă impresar pe care o vede Florin la tv este Unica și inegalabilă Anamaria Prodan care și prin Anglia l-a ajutat și cam toată viața a fost singura care în momentele grele și foarte grele a stat lângă el.

Dar oamenii uită și când pot scoate capul după liniște absolută, mulți ani fac zgomot mare. Mă rog, sunt obișnuită cu zgomotul și de asta tac și îi las să se audă căci momentele lui Florin de glorie sunt foarte rare. Eu mă bucur pentru el și pentru acest moment al lui. Îi urez cât mai multe momentele de glorie, la mine sunt obișnuință…„, a declarat Anamaria Prodan la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani ajung în România, după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham

S-a aflat câţi bani ajung în România, după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham pentru 30 de milioane de euro. Chiar agentul fundaşului român a făcut anunţul neaşteptat. Victor Angelescu, acţionarul minoritar al Rapidului, a dat totul peste cap.

Spurs l-a prezentat pe Radu Drăguşin, după zile întregi de negocieri. Echipa din Premier League va plăti o sumă uriaşă, dar Genoa nu rămâne cu toţi banii. 20% din suma de transfer ajunge la Juventus, care a păstrat un procent important în momentul în care l-a cedat la „grifoni”.

Un procent va ajunge şi în România, sub formă de contribuţie de solidaritate. Radu Drăguşin a fost legitimat la Centrul de Performanţă Rapid de la 12 la 15 ani, înainte de 2018, atunci când ajungea la echipa de juniori a lui Juventus Torino.

Totuşi, banii nu mai ajung la Centrul de Performanţă Rapid. Totul după ce Victor Angelescu a cerut, anul trecut, ca asociaţia să fie dizovală de Tribunalul Sectorului 1. În condiţiile date, FRF va fi beneficiara sumei. Florin Manea anunţă că este vorba de mai puţin de 450.000 de euro, cum s-a crezut iniţial.

De solidaritate. Regal l-a vândut la Rapid Bucureşti. Rapid a băgat acea societate în faliment, aşa că FRF va încasa nişte bani. 80.000 – 100.000, ceva de genul„, a declarat Florin Manea, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și