Închide meniul

Câţi bani ajung în România, după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham! Victor Angelescu a dat totul peste cap

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 ianuarie 2024, 10:12

Reclamă
Câţi bani ajung în România, după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham! Victor Angelescu a dat totul peste cap

Câţi bani ajung în România, după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, prezentat la Tottenham / Profimediaimages

S-a aflat câţi bani ajung în România, după transferul istoric al lui Radu Drăguşin la Tottenham pentru 30 de milioane de euro. Chiar agentul fundaşului român a făcut anunţul neaşteptat. Victor Angelescu, acţionarul minoritar al Rapidului, a dat totul peste cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spurs l-a prezentat pe Radu Drăguşin, după zile întregi de negocieri. Echipa din Premier League va plăti o sumă uriaşă, dar Genoa nu rămâne cu toţi banii. 20% din suma de transfer ajunge la Juventus, care a păstrat un procent important în momentul în care l-a cedat la „grifoni”.

Câţi bani ajung în România, după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Un procent va ajunge şi în România, sub formă de contribuţie de solidaritate. Radu Drăguşin a fost legitimat la Centrul de Performanţă Rapid de la 12 la 15 ani, înainte de 2018, atunci când ajungea la echipa de juniori a lui Juventus Torino.

Totuşi, banii nu mai ajung la Centrul de Performanţă Rapid. Totul după ce Victor Angelescu a cerut, anul trecut, ca asociaţia să fie dizovală de Tribunalul Sectorului 1. În condiţiile date, FRF va fi beneficiara sumei. Florin Manea anunţă că este vorba de mai puţin de 450.000 de euro, cum s-a crezut iniţial.

De solidaritate. Regal l-a vândut la Rapid Bucureşti. Rapid a băgat acea societate în faliment, aşa că FRF va încasa nişte bani. 80.000 – 100.000, ceva de genul„, a declarat Florin Manea, pentru orangesport.ro.

Reclamă

În 2017, Sport Regal devenea campioana României la U15, iar Radu Drăguşin şi Octavian Popescu erau declaraţi cei mai valoroşi fotbalişti ai competiţiei.

Şi Florin Manea va încasa o sumă uriaşă după transferul lui Radu Drăguşin. Din ultimele informaţii, acesta va primi 3.5 milioane de euro. Suma este mai mare decât salariul fundaşului român pe un sezon. Radu Drăguşin va încasa 3 milioane de euro pentru fiecare an din contract.

Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham

La scurt timp după ce a fost anunţat transferul, Drăguşin a oferit prima declaraţie. Internaţionalul român a transmis un mesaj de luptă şi i-a asigurat pe suporteri că va da totul pentru a ajuta echipa.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt entuziasmat. Mă simt fericit. E un pas mare pentru mine şi simt că e pasul corect. Decizia a fost în adâncul inimii mele. Am avut nişte discuţii cu antrenorul (n.r. Ange Postecoglou) şi am simţit o conexiune de prima dată când am vorbit. Mi-a spus că mă vrea, îi place felul meu de a juca şi crede că mă potrivesc acestei echipe.

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren. Abia aştept să-i cunosc pe colegi, e bine să pot vorbi în italiană cu câţiva băieţi de aici.

Am ajuns la Juventus la 16 ani şi a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am înţeles de la o vârstă fragedă că trebuie să fac sacrificii, să munceşti şi să dai totul zilnic. Am vrut să joc fotbal la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit. Abia aştept să intru pe teren”, a declarat Radu Drăguşin după ce a semnat cu Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și