Închide meniul

Cum reuşeşte Cosmin Contra să îşi rezilieze unilateral contractul cu Dinamo. Articolul din regulament cu care îi lasă în ofsaid pe spanioli

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2020, 15:57 / Actualizat: 7 martie 2023, 21:28

Cum reuşeşte Cosmin Contra să îşi rezilieze unilateral contractul cu Dinamo. Articolul din regulament cu care îi lasă în ofsaid pe spanioli

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra a anunţat că pleacă de la Dinamo

Cosmin Contra este pe punctul să îşi rezilieze contractul pe care îl are cu Dinamo. "Guriţă" i-a pus pe avocaţii săi să îl scape de spanioli fără a fi nevoit să plătească acea clauză de reziliere de 300.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra nu a primit niciun ban din momentul în care a revenit la clubul din Ştefan cel Mare. Regulamentul FRF îl ajută pe antrenorul de 44 de ani să se elibereze şi să plece în Spania.

Cosmin Contra este pe punctul să îşi rezilieze contractul pe care îl are cu Dinamo

Tehnicianul „câinilor” i-a notificat pe conducătorii clubului să îl plătească pentru cele mai bine de 100 de zile în care a stat pe bancă. Acest lucru nu s-a întâmplat, prin urmare se intră sub incidenţa punctului 10 din articolul 18.

Nu li s-au achitat drepturile contractuale pentru o perioadă mai mare de 60 de zile de la scadenţa obligaţiilor, numai după ce au transmis o notificare de punere in interziere a clubului si i-au acordat acestuia un termen de cel putin 15 zile in care sa îşi îndeplinească obligaţiile financiare.

Notificarea adresată clubului va fi comunicată acestuia prin orice mijloc, respectiv e-mail, fax, scrisoare recomandată cu confirmare de primire şi conţinut declarat sau executor judecătoresc. Cererea jucătorilor adresată Secretariatului CNSL al FRF, respectiv CSJ a AJF, va fi obligatoriu însoțită de dovada notificării clubului„, se arată în articolul amintit anterior din regulamentul Federaţiei.

Reclamă

A trecut cel puţin o săptămână din momentul în care scadenţa primului salariu a depăşit 60 de zile. Prin urmare, Cosmin Contra poate pleca fără a fi nevoit să îi dea vreun ban lui Pablo Cortacero. El va continua să se judece cu spaniolii pentru a-şi primi salariile restante.

Dinamo rămâne fără antrenor înaintea meciului cu FC Argeş

Nu ştiu dacă s-a transmis ce trebuie să se trimită. Încă nu am vorbit cu avocatul. Nu ştiu când se va trimite acea notificare cu terminarea contractului. Dar astăzi probabil se va întâmpla acest lucru. Mâine probabil mă voi duce să-mi iau la revedere de la jucători. Din ce am înţeles eu, majoritatea fotbaliştilor au înştiinţat clubul de neplata banilor.

Ei ştiu situaţia şi prin ce am trecut eu. Chiar am ajuns la limita limitelor. Am o durere în piept de vreo 3 săptămâni, care nu mi se duce, trebuie să mă dau deoparte din toate punctele de vedere. Vreau să mă duc să mă liniştesc, să îmi treacă durerea pe care o am în piept. Să am parte de nişte sărbători fericite„, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și