Închide meniul

Cum sărbătoreşte Lionel Messi cu familia, în Argentina! Ţinutele de lux şi bradul strălucitor din casa acestuia! "Vă dorim un Crăciun plin de dragoste"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 7:58

Cum sărbătoreşte Lionel Messi cu familia, în Argentina! Ţinutele de lux şi bradul strălucitor din casa acestuia! "Vă dorim un Crăciun plin de dragoste"

profimediaimages

Lionel Messi va sărbători Crăciunul la Rosario alături de familia sa

Lionel Messi se relaxează la Rosario. Soţia şi copiii îi sunt alături. Cu toţii au transmis un mesaj special fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, Crăciun la Rosario, alături de familie

"Vă dorim un Crăciun plin de dragoste şi sănătate! Un Crăciun fericit!", a scris Antonella Roccuzzo. Ea a postat mesajul lângă o poză cu Lionel Messi şi cei trei copii ai lor: Thiago, Mateo şi Ciro. Messi şi familia lui au purtat pijamale identice, şi au împodobit un brad plin de luminiţe, alături de un Moş Crăciun imens. Peste 13 milioane de urmăritori are soţia lui Messi pe Instagram.

Cântăreţul Alejandro Sanz şi soţia lui Busquets, Elena Galera, au fost printre cei care au reacţionat la mesaj, scriu spaniolii de la AS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Când va reveni Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi a călătorit în Argentina cu un avion privat, direct de la Valladolid, după meciul în care a intrat în istoria fotbalului cu un nou record. Este fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate pentru un singur club, performanţă care îi aparţinea până acum lui Pele. 

Reclamă

Messi s-a grăbit să ajungă acasă din cauza vacanţei scurte. Pe 27 decembrie, Ronald Koeman a stabilit reunirea pentru jucătorii Barcelonei. Catalanii o vor înfrunta două zile mai târziu pe Eibar, în campionat, în ultimul meci al anului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și