Închide meniul

Adi Popa, reacţie nervoasă după eliminarea lui CSA Steaua din Cupa României: „E unic în istoria fotbalului!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 septembrie 2022, 21:05

Adi Popa, reacţie nervoasă după eliminarea lui CSA Steaua din Cupa României: „E unic în istoria fotbalului!

Adi Popa, reacție categorică după criticile la adresa CSA Steaua

Adi Popa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Captură Digi Sport

Adi Popa a avut o reacţie nervoasă după CSA Steaua – Chindia Târgovişte 1-2. „Militarii” au fost eliminaţi din Cupa României, chiar dacă au condus cu 1-0 la pauză. La debutul pe banca oaspeţilor, Toni Petrea a obţinut calificarea în grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai titrat jucător al lui CSA, Adi Popa, a răbufnit din cauza faptului că meciul a avut loc la Mioveni. Steaua nu poate evolua în Ghencea patru meciuri, din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo.

Adi Popa a răbufnit după eliminarea lui CSA Steaua din Cupa României

„Motoreta” încă nu îşi explică decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF. A făcut comparaţie cu bătaia fanilor cu jandarmii de la meciul România – Bosnia 4-1.

„Probabil că lipsa noastră de experienţă s-a văzut. Au fost echipa mai pragmatică. Ne pare rău că am pierdut, ştiu cât de mult îşi doreau suporterii, dar asta este. Am pierdut, trebuie să ne ridicăm şi să câştigăm mai departe în campionat.

Noi am avut foarte mulţi absenţi, pe final am jucat eu atacant. Am fost privaţi pe nedrept de a juca meciul în Ghencea. Noi am jucat la 100 şi ceva de kilometri depărtare. E unic în istoria fotbalului! Sunt curios dacă vin patru etape de suspendare pentru Bosnia, şi suporterii lor s-au bătut. Asta e România, ce să mai facem?

Reclamă

Mă bucur că mi-a ieşit golul, îmi pare rău că nu am fost decisiv. Dacă am fi intrat în Cupă, pe noul format, cred că am fi putut. Ne măsuram şi noi forţele”, a declarat Adi Popa pentru digisport.ro.

Daniel Popa (49) și Cristian Cherchez (84) au marcat în victoria Chindiei Târgovişte din play-off-ul Cupei României.

Măsuri drastice luate de FRF, după incidentele din derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Comisia de Disciplină a FRF a luat măsuri drastice, după incidentele din derby-ul încins dintre Dinamo şi CSA Steaua. Ambele echipe au fost sancţionate, şi nu vor mai putea organiza o serie de meciuri pe terenurile proprii.

Reclamă 4 / 0/3

CSA Steaua va trebui să îşi caute alt stadion, după ce a primit vestea că nu va mai putea evolua în Ghencea pentru următoarele patru runde, considerate pe teren prorpiu. „Militarii” vor avea de plătit şi o amendă, în valoare de peste 83.000 de lei, ca urmare a haosului creat de fani în tribunele Arenei Naţionale.

„În conformitate cu prevederile art. 45/3 din RD, Clubul Sportiv al Armatei Steaua va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 4 (patru) jocuri și penalitatea sportivă de 83.750 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Totodată, şi Dinamo a fost sancţionată de către Comisia de Disciplină a FRF. „Câinii”, ca echipă organizatoare a derby-ului cu CSA Steaua, au primit o amendă de 15.000 de lei, şi totodată, nu vor mai putea organiza partide pe teren propriu în următoarele două runde.

În privinţa stadionului, sancţiunea primită din partea FRF nu va afecta prea mult trupa lui Ovidiu Burcă, deoarece administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a declarat că echipa nu va mai evolua la Clinceni.

„În conformitate cu prevederile art. 45/3 din RD, clubul Dinamo 1948 SA va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 2 (două) jocuri și penalitatea sportivă de 15.000 lei”, a fost mesajul transmis de Comisia de Disciplină a FRF.

Pe lângă sancţiunile din partea FRF, după derby-ul incins de pe Arena Naţională, Jandarmeria a anunţat faptul că au fost emise 21 de amenzi, în valoare totală de peste 86.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și