Închide meniul

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Scene incredibile în partida de la Galați

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 22:18

Reclamă
FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Scene incredibile în partida de la Galați

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul

Schimbările efectuate de FCSB / Captură Orange Sport

FCSB a efectuat 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Reprezentanții vicecampioanei au fost nemulțumiți de jocul echipei în prima parte a duelului de la Galați și au apelat la „forțe proaspete” în debutul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Oțelul și FCSB contează pentru etapa a 2-a a Cupei României. Partida care a început de la ora 21:00 este în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu Oțelul! Cine a ieșit din teren

În debutul reprizei secunde, cei de la FCSB au decis să schimbe jocul echipei și au introdus în teren 4 noi jucători. Este vorba despre Darius Olaru, Dorin Rotariu, Alexandru Băluță și Adrian Șut, care i-au înlocuit pe David Miculescu, Mihai Lixandru, Andrea Compagno și Damjan Djokovic, care se pare că i-au dezamăgit pe reprezentanții vicecampioanei.

Astfel, după aceste modificări, vicecampioana României, care este pregătită de Elias Charalambous, a rămas doar cu o singură schimbare la dispoziție, pentru repriza secundă a partidei cu elevii lui Dorinel Munteanu.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului, pentru partida din etapa a 2-a a Cupei României:

Reclamă

(4-3-3): Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Ov. Popescu (C), Lixandru, Djokovic – Miculescu, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Udrea, Panțîru, Șut, Toma, Băluță, Olaru, Pantea, Rotariu, Radaslavescu

Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB

Gigi Becali nu este mulţumit de actualul lot şi pregăteşte un transfer surprinzător la FCSB. Patronul vicecampioanei României a făcut anunţul după ce echipa lui a remizat cu Petrolul, scor 2-2, în etapa a 14-a a Ligii 1.

Latifundiarul din Pipera continuă să nu fie mulţumit de Andrea Compagno şi îşi doreşte să transfere un atacant. Italianul care a fost, sezonul trecut, golgheterul FCSB-ului, are zilele numărate la clubul din Berceni. 4 goluri are în actuala ediţie de campionat.

„(n.r. v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem.

Trebuie să luăm atacant. Să vedem. Poate Rotariu? Mi-a plăcut de el. Intră în combinații, ăștia sunt jucătorii care intră în combinații. E mai slăbuț, nu intră în dueluri, nu e încă la 100%, e la 70%.

(n.r. prima literă și pe ce post joacă fotbalistul din SuperLiga?) E atacant și nu știu cum îl cheamă”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 LIVE VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 17:37 În timp ce Gigi Becali îl aşteaptă să se întoarcă la FCSB, Malcom Edjouma a primit o altă ofertă din Liga 1: „E un jucător bun” 17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” Vezi toate știrile
Citește și