Închide meniul

Andrea Mandorlini şi Daniel Bîrligea, primele reacţii după remiza din derby-ul Clujului: „Nu mă aşteptam la asta! Am jucat rău!”

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 23:13

Reclamă
Andrea Mandorlini şi Daniel Bîrligea, primele reacţii după remiza din derby-ul Clujului: „Nu mă aşteptam la asta! Am jucat rău!

Andrea Mandorlini şi Daniel Bîrligea, primele reacţii după remiza din derby-ul Clujului

Andrea Mandorlini, dezamăgit pe banca CFR-ului / Profimediaimages

Andrea Mandorlini şi Daniel Bîrligea au oferit primele reacţii, după remiza din derby-ul Clujului. Antrenorul clujenilor s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa, mărturisind că jucătorii săi au prestat un joc modest în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj – CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Cele două formaţii sunt la egalitate de puncte, în grupă, ambele având câte patru puncte.

Andrea Mandorlini şi Daniel Bîrligea, primele reacţii după remiza din derby-ul Clujului

Andrea Mandorlini a analizat duelul cu U Cluj, şi a declarat că meciul a fost unul dificil. Chiar dacă s-a plâns de jocul echipei sale, din primele 45 de minute, tehnicianul italian a declarat că rezultatul derby-ului din Gruia este unul echitabil.

„Prima repriză a fost rea. Nu mă aşteptam nici eu şi nici ei. Au fost atâta erori tehnice. Am avut câteva ocazii de a marca şi de a câştiga în repriza a doua. Dar e puţin 45 de minute. Am fost tensionaţi, nu aşa suntem noi. Nu am arătat bine.

Nu am avut un discurs atât de dur la pauză. E destul de dificil când nu eşti în meci în prima repriză. Am făcut schimbări, au intrat jucători mai proaspeţi. Acesta este fotbalul, nu am arătat aşa cum am arătat cu Farul. Dar acesta este fotbalul.

Reclamă

Bîrligea a avut o ocazie mare, a reuşit şi să marcheze. Trebuia să facem mai bine în această seară, voiam să câştigăm. Dar rezultatul este echitabil, ei au condus, noi am reuşit să revenim. Mai sunt multe meciuri până la duelul cu Rapid. Dar sigur, este un meci foarte important.

Astăzi mai puţin mulţumit, dar rezultatul ne dă continuitate, nu am pierdut”, a declarat Andrea Mandorlini, conform digisport.ro.

Daniel Bîrligea, după U Cluj – CFR Cluj 1-1

Daniel Bîrligea a fost nemulţumit de rezultatul obţinut în derby-ul Clujului. Acesta susţine că „şepcile roşii” i-au luat prin surprindere în prima repriză, şi se aşteaptă la un duel extrem de dificil cu Rapid, în ultima etapă a grupelor Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci greu, un derby pe care îl simţi înainte cu două săptămâni. Am mers pe teren săă câştigăm, dar la început nu am jucat bine, ne-au luat prin surprindere. Nu sunt mulţumit de jocul de azi.

Am dat tot ce am putut, dar din păcate a fost doar 1-1. Atmosfera a fost frumoasă, fiecare derby e frumos, îl aşteaptăm pe următorul. Golurile pentru un atacant sunt mereu importante.

Cu siguranţă va fi o luptă cu Rapid, miza e mare, calificarea”, a declarat Daniel Bîrligea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și