Închide meniul

Bănel Nicoliţă, laude pentru Dorinel Munteanu! Detalii de la antrenamentele Oţelului: „Nimeni nu mişcă în faţa lui!”

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 13:11

Reclamă
Bănel Nicoliţă, laude pentru Dorinel Munteanu! Detalii de la antrenamentele Oţelului: „Nimeni nu mişcă în faţa lui!

Bănel Nicoliţă, laude pentru Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci al Oţelului/ Profimedia

Laude din partea lui Bănel Nicoliţă pentru Dorinel Munteanu, după ce Oţelul s-a calificat în sferturile Cupei României. Fostul internaţional a oferit detalii despre antrenamentele pe care „Neamţul” le face, mărturisind că acesta impune o disciplină de fier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a remizat cu Dinamo, scor 3-3, în ultima etapă a grupelor Cupei României. Graţie acestui rezultat, gălăţenii s-au calificat în sferturile competiţiei, acolo unde se vor duela cu Universitatea Craiova.

Bănel Nicoliţă, laude pentru Dorinel Munteanu

Bănel Nicoliţă s-a declarat bucuros de faptul că a jucat alături de Dorinel Munteanu, dar şi de faptul că a fost antrenat de acesta. Fostul internaţional îl apreciază pe „Munti” pentru echipa pe care a contruit-o la Galaţi.

Nicoliţă a mai declarat că „Neamţul” face multe antrenamente intense cu jucătorii săi de la Oţelul, fiind cel care controlează tot la echipa sa.

„Mă bucur că am avut oportunitatea să joc alături de el. Mai ales că primul titlu pe care eu l-am câștigat cu Steaua, că atunci așa se numea (n.r. FCSB), am fost alături de el. În sezonul 2004-2005. După l-am avut și antrenor.

Reclamă

E un om de nota 10 și foarte profesionist. E un antrenor foarte bun. Un antrenor care nu lasă nimic la voia întâmplării și își dorește foarte mult să scoată maximul de la jucători. Îi place să pregătească echipa foarte bine din punct de vedere fizic.

E mult fizic și multă disciplină. Nu mișca nimeni de la maseur până la femeia de serviciu, nimeni. Orice tot se întâmpla afla în secunda 1, avea oamenii lui și în a doua secundă ne chema la el. Nu am văzut în viața mea un antrenor care să aibă așa disciplină. Mi-a plăcut foarte mult. Antrenamente foarte frumoase”, a declarat Bănel Nicoliţă, conform fanatik.ro.

Dorinel Munteanu, atac dur la adresa arbitrajului după Dinamo – Oțelul 3-3

Dorinel Munteanu a lansat un atac dur la adresa arbitrajului după Dinamo – Oțelul 3-3. Antrenorul moldovenilor a fost eliminat în finalul partidei, iar acum a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu arbitrii partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai trebuie să muncim pentru faza de atac, dar trebuie să-mi felicit echipa pentru că ne-am calificat.

Nu au fost mulți nervi la final… La începutul meciului, acest arbitru despre care nu pot să spun decât că a fost rău intenționat, pentru că știa cu ce echipe jucăm în perioada următoare și trebuia să fiu eliminat.

Mi-am așezat sticlele pe marcinea suprafeței tehnice și mi-a spus să le iau pentru că calcă pe ele… venind pe teritoriul meu. Nu i-am spus nimic, nu l-am înjurat… arbitrul de rezervă… l-a anunțat pe central și în minutul 90 a venit și mi-a dat galben…

Mi-a stricat seara, pentru că am jucat bine și nu mă pot bucura de acestă promovare. Îi felicit pentru calificare.

Ariel Lopez nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, de asta l-am și schimbat, dar sunt mulțumit că au reușit să meargă mai departe”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și