Închide meniul

Dorinel Munteanu, atac dur la adresa arbitrajului după Dinamo – Oțelul 3-3: „M-au șicanat constant”

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 23:31

Reclamă
Dorinel Munteanu, atac dur la adresa arbitrajului după Dinamo – Oțelul 3-3: M-au șicanat constant”

Dorinel Munteanu, atac dur la adresa arbitrajului după Dinamo - Oțelul 3-3

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi / Profimedia

Dorinel Munteanu a lansat un atac dur la adresa arbitrajului după Dinamo – Oțelul 3-3. Antrenorul moldovenilor a fost eliminat în finalul partidei, iar acum a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu arbitrii partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Oțelul s-a încheiat cu scorul de 3-3. După acest rezultat, oțelarii s-au calificat în sferturile cupei României. Acest meci, dar și partida dintre FCU Craiova și FCSB, încheiată cu scorul de 2-0, au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Dorinel Munteanu, atac dur la adresa arbitrajului după Dinamo – Oțelul 3-3. Motivul pentru care a fost eliminat

După meci, Dorinel Munteanu a răbufnit la adresa arbitrului, care i-a acordat al doilea galben, pentru proteste. Totuși, antrenorul de la Oțelul a dezvăluit faptul că nu înțelege modul prin care a protestat și este de părere că oficialii „l-au șicanat” pe toată perioada partidei.

„Mai trebuie să muncim pentru faza de atac, dar trebuie să-mi felicit echipa pentru că ne-am calificat.

Nu au fost mulți nervi la final… La începutul meciului, acest arbitru despre care nu pot să spun decât că a fost rău intenționat, pentru că știa cu ce echipe jucăm în perioada următoare și trebuia să fiu eliminat.

Reclamă

Mi-am așezat sticlele pe marcinea suprafeței tehnice și mi-a spus să le iau pentru că calcă pe ele… venind pe teritoriul meu. Nu i-am spus nimic, nu l-am înjurat… arbitrul de rezervă… l-a anunțat pe central și în minutul 90 a venit și mi-a dat galben…

Acum nu pot să fac și eu legătură că e din Oradea și următorul meci al nostru e cu Sepsi? Pot să fac și eu toate combinațiile. Din minutul unu a început să mă șicaneze.

Centralul mi-a dat al doilea cartonaș galben pentru proteste, dar nu știu care proteste.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a stricat seara, pentru că am jucat bine și nu mă pot bucura de acestă promovare. Îi felicit pentru calificare.

Ariel Lopez nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, de asta l-am și schimbat, dar sunt mulțumit că au reușit să meargă mai departe”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova

În celălalt meci al serii, din Grupele Cupei României, FCSB a efectuat 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova. Gigi Becali a luat o decizie fulger înainte de a doua repriză, având în vedere faptul că echipa sa era condusă de olteni.

În prima repriză jocul „roș-albaștrilor” a fost cu adevărat catastrofal, iar scorul era de 2-0, în favoarea gazdelor. Astfel, patronul vicecampioanei, care se implică în viața echipei, a decis să schimbe nu mai puțin de 4 jucători.

Înainte de startul reprizei secunde, Dorin Rotariu, Damjan Djokovic, Valentin Crețu și Eduard Radaslavescu au fost înlocuiți, cel mai probabil pentru că l-au dezamăgit pe patronul formației, Gigi Becali.

În locul acestora au intrat jucători care, în mod normal, sunt titulari la formația „roș-albastră”. Este vorba despre David Miculescu, Darius Olaru, Adrian Șut, dar și despre Alexandru Pantea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și