Închide meniul

Ce a declarat Ianis Stoica, după ce juniorii FCSB-ului au învins Botoşani: „A fost un miracol că am câştigat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2022, 22:47

Ce a declarat Ianis Stoica, după ce juniorii FCSB-ului au învins Botoşani: „A fost un miracol că am câştigat

Ratarea care i-a decis viitorul lui Ianis Stoica la FCSB. Anunţul lui Mihai Stoica

Ianis Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Hepta

Ianis Stoica a oferit primele declaraţii, după ce FCSB a învins Botoşani, dar a fost eliminată din Cupa României. Atacantul roş-albaştrilor susţine că juniorii formaţiei, pe care a mizat Leo Strizu în duelul din Molodva, au prestat un joc solid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost eliminată din Cupa României, după ce au încheiat grupa pe locul al treilea. Roş-albaştrii au mizat pe copii în ultima partidă, cu Botoşani, şi chiar şi aşa au reuşit să învingă cu 2-0. Victoria n-a mai contat, Mioveni şi UTA calificându-se în sferturi.

Ce a declarat Ianis Stoica, după ce juniorii FCSB-ului au învins Botoşani

Ianis Stoica s-a arătat extrem de bucuros de victoria obţinută de FCSB pe terenul celor de la Botoşani. Chiar dacă succesul n-a mai contat în vederea calculelor calificării, atacantul roş-albaştrilor susţine că a fost un miracol faptul că vicecampionii au plecat victorioşi din Moldova.

„Ne bucurăm că am reuşit cu aceşti copii, nimeni nu spera. La început ne gândeam să nu luăm multe, în etapa trecută, de Liga a 3-a am luat şase goluri. Aceşti copii de 2005 ne-au ajutat mult, ne bucurăm că am reuşit să ţinem steagul sus. S-a văzut că am jucat pentru prima echipă. Pentru mine, e cel mai mare miracol că am reuşit să câştigăm. Ne bucurăm că i-am ajutat pe cei de la prima echipă”, a declarat Ianis Stoica, pentru digisport.ro.

Ianis Stoica a fost titular în duelul din ultima etapă a grupelor Cupei României. Tânărul atacant urmează să fie cedat în următoarea pauză competiţională, iar o posibilă destinaţie ar putea fi U Cluj, după cum a anunţat patronul de la FCSB, Gigi Becali.

Reclamă

Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2

Leo Strizu, mulţumit după FC Botoşani – FCSB 0-2. Antrenorul din acte de la FCSB i-a felicitat pe tinerii jucători care au reuşit să învingă pe FC Botoşani, scor 2-0. Chiar dacă a câştigat, FCSB a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Leo Strizu a spus că a afost extrem de calm în timpul meciului, deşi a avut momente când s-a agitat. Strizu a făcut o confuzie la interviul de după meci. A confundat Cupa României cu Liga 1.

O echipă foarte tânără, mă bucur foarte mult pentru ce au putut să realizeze aceşti copii. Ne dă încredere pe viitor. Trebuie să avem grijă şi răbdare.

Reclamă 4 / 0/3

Sărbătorim două evenimente pe drumul spre Bucureşti. Ziua lui Ianis şi debutul unor jucători în Liga 1 (n.r. – Cupa României). Nu ai cum să te superi pe copii după această victorie. Poate am trăit mai intens meciul, dar nu am fost nervos, am fost calm. Ne aşteaptă un meci greu, trebuie să fie câştigat (n.r. – meciul cu Chindia). Ne dorim să terminăm anul aproape de locul 1. Apoi, cu Dumnezeu înainte. Există timp să îi integrăm la prima echipa”, a spus Leo Strizu după victoria de la Botoşani, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Ianis Stoica, primele declaraţii după FCSB – Botoşani
  • Roş-albaştrii au fost eliminaţi din Cupa României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și