Închide meniul

Ciprian Marica n-a avut milă de Adrian Mutu: „E un antrenor disperat, care nu știe ce să mai facă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 12:26

Ciprian Marica n-a avut milă de Adrian Mutu: „E un antrenor disperat, care nu știe ce să mai facă!

Ciprian Marica l-a criticat pe Adrian Mutu, după Rapid - Farul 0-2

Ciprian Marica l-a criticat pe Adrian Mutu, după Rapid - Farul 0-2 / AS.ro

Ciprian Marica n-a avut milă de Adrian Mutu, după Rapid – Farul 0-2. Marica l-a contrazis pe antrenorul giuleștenilor, care a spus că echipa sa și-a creat multe ocazii în meciul din Cupa României. Fostul atacant de la Schalke sau Stuttgart a recunoscut că nu înțelege jocul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă de Farul în Giulești, scor 0-2, în etapa a doua din grupele Cupei României. Este a doua înfrângere suferită de trupa lui Adrian Mutu în 4 zile, după eșecul cu FCSB, scor 1-3, din Liga 1.

Ciprian Marica n-a avut milă de Adrian Mutu, după Rapid – Farul 0-2

Ciprian Marica a analizat prestația Rapidului și a ajuns la concluzia că „Adrian Mutu este un antrenor disperat, fără soluții, care nu știe ce să mai facă”.

Marica s-a arătat uimit de decizia lui Mutu de a-l trimite pe Cristi Săpunaru în atac, la scorul de 0-1, cu 15 minute înainte de finalul meciului din Cupă.

„Răbdarea publicului în Giulești are limite foarte joase. Jucătorul simte presiunea publicului. Mă așteptam ca Gică Hagi să îi citească și să nu le dea atâtea ocazii, foarte multe șanse. L-am auzit pe Adrian Mutu zicând că întâmpină probleme pe faza de atac, la finalizare…

Reclamă

Eu nu am văzut ocaziile acelea multe! Chiar mi s-a părut că au avut iar o zi apatică, foarte multe greșeli neforțate, pase neinspirate. Nu am văzut un joc colectiv al Rapidului. Nu aș vrea să se supere pe mine, dar să trimiți fundașul central în atac în ultimele 15 minute, să joci doar minge lungă… Asta era odată, cândva!

Disperarea de a scoate un egal nu li se potrivește antrenorilor cu stofă, antrenorilor care știu să dirijeze, să conducă jocul! E un antrenor care nu știe ce să mai facă, disperat, n-are soluții și atunci își trimite fundașul central ca vârf de atac. A renunțat să mai construiască, totul se bazează pe minge lungă sau să dea Săpunaru cu capul pe mingea a doua. Nu mi-a plăcut să văd Rapidul jucând așa”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Adrian Mutu, exasperat după a doua înfrângere la rând a Rapidului

Adrian Mutu s-a arătat exasperat după a doua înfrângere la rând a Rapidului. Antrenorul giuleștenilor a fost supărat la finalul partidei cu Farul, 0-2, în etapa a doua din grupele Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Mutu e sigur că echipa lui e urmărită de ghinion. „Briliantul” crede că jucătorii săi încă nu au trecut peste înfrângerea cu FCSB, de duminică.

„Suntem supărați. Vine o înfrângere după un derby. Am vrut să ne luăm revanșa, să le arătam suporterilor că a fost o greșeală. E un moment dificil, o săptămână… să nu mai spun cum. Dacă dădeam gol în prima repriză, altul era meciul și rezultatul. În fața porții ratăm foarte mult. E o perioadă în care mingea nu vrea să intre în poartă. Avem ghinion! Am fost la timonă, am dominat. Înfrângerea e înfrângere, la cum s-a durulat jocul, astăzi nu meritam să pierdem.

Am avut o ocazii destule, în prima repriză, meciul a fost la discreția noastră. Nu este ușor să treci peste o astfel de înfrângere, e o săptămână grea, sper să ne repunem pe picioare. Sper să am câți mai mulți jucători valizi, sper să reușesc să fac un lot închegat. Am fost de acord cu protestul fanilor, trebuie mult mai mult respect, ceea ce a fost la derby a fost bătaie de joc. În fotbal, se schimbă de la meci la meci. Mă bucur pentru cei doi, sper să facă treabă bună la națională (n.r. – Sefer și Moldovan)”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro. 

Recomandări
  • Ciprian Marica n-a avut milă de Adrian Mutu
  • Reacția fostului atacant

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și