Închide meniul

LIVE BLOG Cupa României | Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-5! Hat-trick ireal reuşit de Daniel Bîrligea! Campioana României a făcut spectacol! Toate rezultatele, AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2022, 19:30

LIVE BLOG Cupa României | Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-5! Hat-trick ireal reuşit de Daniel Bîrligea! Campioana României a făcut spectacol! Toate rezultatele, AICI

Daniel Birligea şi Bogdan Ţîru, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după CFR Cluj - FC Argeş 1-0

Daniel Bîrligea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Campioana CFR Cluj a făcut spectacol în duelul cu Dumbrăviţa, din etapa a doua din grupele de Cupa României! Trupa lui Dan Petrescu a învins cu 5-0, Daniel Bîrligea reuşind un hat-trick!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate rezultatele din etapa a doua a grupelor Cupei României vor fi pe AS.ro!

Cupa României | Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-5

Update 20:15: Final! Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-5! Daniel Bîrlgea a reuşit un hat-trick de senzaţie! Campionii au făcut spectacol în duelul cu trupa de ligă secundă!

Update 20:10: Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-5! Uluitor! Daniel Bîrligea a marcat de două ori, în decursul a patru minute!

Update 20:09: Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-4! Daniel Bîrligea a reuşit „dubla”! Campionii fac spectacol cu trupa de ligă secundă.

Reclamă

Update 20:06: Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-3! Daniel Bîrligea a dus scorul la 3-0!

Update 20:00: Dumbrăviţa – CFR Cluj 0-2! GOL CFR! Cephas Malele a marcat în minutul 80, din pasa lui Ciprian Deca. Clujenii, tot mai aproape de victorie.

Update 19.30: Dumbrăvița – CFR Cluj 0-1! GOL CFR! Ovidiu Hoban a marcat un gol splendid. „Veteranul” campioanei a trimis un șut superb, de la marginea careului, direct în vinclu.

Reclamă 4 / 0/3

Update 18:56: Momente dramatice în Gruia! Portarul celor de la Dumbrăviţa a avut un duel cu Mistrati, în urma căruia a căzut inconştient pe gazon. Ambulanţa a intervenit de urgenţă, şi medicii l-au scos pe goalkeeper pe targă de pe teren!

Update 18:15: Începe meciul dintre Dumbrăviţa şi CFR Cluj!

Meciurile zilei din Cupa României: 

  • Alexandria – U Cluj 0-4
  • FC U Craiova 1948 – Voluntari 1-0
  • Dumbrăviţa – CFR Cluj, 18:15
  • Oţelul – FCSB, 21:00

Ştirea iniţială

Rezultatele de ieri, din etapa a 2-a:

  • Baia Mare – Hermannstdat 2-3
  • Buzău – UTA 1-3
  • Chindia FC Argeş 1-1
  • Ocna Mureş – Universitatea Craiova 1-1
  • Rapid – Farul 0-2

Cum arată stadionul Arcul de Triumf, după Dinamo – Sepsi 2-3: „A fost vandalizat!”

S-a aflat cum arată stadionul Arcul de Triumf, după meciul Dinamo – Sepsi 2-3, disputat în etapa a doua etapă a grupelor Cupei României. Au fost publicat mai multe imagini (VEZI GALERIA FOTO de mai jos), după primul meci de fotbal intercluburi jucat pe arena de 7.500 de locuri, obișnuită cu meciurile de rugby.

Reclamă

Așa cum se observă din imaginile publicate de Prosport, mai multe scaune din tribunele stadionului au fost rupte la partida disputată de Dinamo, din postura de echipă gazdă, împotriva lui Sepsi.

Florin Matei, secretarul general al Federației Române de Rugby, a răbufnit după ce a văzut cum se prezintă stadionul unde naționala română de rugby își dispută meciurile. Oficialul FRR s-a arătat scandalizat de daunele produse de spectatorii prezenți la duelul Dinamo – Sepsi, precum și de mizeria lăsată în vestiar.

„Stadionul a fost vandalizat, dar știți cum? Vandalizat prin comparație. În 20 de ani de rugby, nu s-a întâmplat ce s-a petrecut după un meci de fotbal ca cel de aseară. Am primit și eu un raport de la colegii mei în această dimineață, pentru că stadionul trebuie pregătit acum pentru meciurile de rugby, echipele vin și fac antrenamente aici și încercăm să menținem stadionul la cele mai bune standarde.

Arată deplorabil, da! Ce să spun? După un meci de rugby, nu ar fi arătat în halul ăsta. Îmi place să cred că publicul nostru e un public de altă calitate, care nu apelează la astfel de acte, de gesturi. Dar nu noi am fost organizatorii meciului, noi încercăm doar să aducem stadionul în scurt timp la standardele la care era înainte.

Nu știu cine va înlocui scaunele, nu noi am fost organizatorii. Probabil că cei de la Complexul Sportiv Național «Arcul de Triumf». Nu știu dacă pagubele vor fi recuperate de la Dinamo sau nu, asta nu e treaba noastră și nu ne băgăm unde nu ne fierbe oala”, a spus Florin Matei, pentru gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și