Închide meniul
Foto

Clujul „fierbe”! Atmosferă incendiară pe străzile oraşului, înainte de derby-ul din Cupa României

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 18:49

Clujul „fierbe”! Atmosferă incendiară pe străzile oraşului, înainte de derby-ul din Cupa României

Clujul "fierbe"! Atmosferă incendiară pe străzile oraşului, înainte de derby-ul din Cupa României

Suporterii clujeni, înainte de meci / AntenaSport

Clujul „fierbe”, înainte de derby-ul din Cupa României din această seară. Atmosfera este incendiară pe străzile oraşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au aprins torţe şi sunt pregătiţi pentru duelul din Cupa României. Universitatea Cluj – CFR Cluj se joacă de la ora 20:30. Meciul e în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Clujul „fierbe”! Atmosferă incendiară pe străzile oraşului, înainte de derby-ul din Cupa României

Lupta pentru calificare în grupa B din Cupa României este una extraordinară. Rapid a remizat ieri cu CSA Steaua, în deplasare, scor 0-0, şi ocupă momentan primul loc în grupa B.

CFR Cluj şi U Cluj, echipele care se duelează în această seară, se află pe locurile 2 şi 3 în grupă, cu câte 3 puncte.

3 puncte are şi Alexandria, din două jocuri însă. CSA Steaua este pe locul 5 în grupă, cu un punct, în timp ce Botoşani are 0 puncte după două meciuri.

Reclamă

În ultima etapă, CFR Cluj va juca împotriva Rapidului, în Giuleşti. U Cluj va juca împotriva lui FC Botoşani în deplasare, în timp ce CSA Steaua va întâlni Alexandria, în deplasare.

CFR Cluj – Farul Constanța 3-1. Ardelenii se află la 1 punct de liderul FCSB în campionat

CFR Cluj – Farul Constanța 3-1. Partida care s-a jucat pe terenul ardelenilor a contat pentru etapa cu numărul 14 a sezonului de Liga 1.

Campioana României a înscris prima, în meciul din Gruia, prin Constantin Budescu (min 24). După reușita acestuia, ardelenii au revenit în min 31, prin Muhar. În repriza a 2-a, Muhar a reușit „dubla”, în min 64, iar Juricic a stabilit scorul final, în min 68.

Reclamă 4 / 0/3

După acest meci, CFR Cluj este pe 2, cu 30 de puncte, la 1 punct de liderul FCSB. De cealaltă parte, campioana României este pe locul 7, cu 20 de puncte.

CFR Cluj (3-5-2): Sava – Kresic, Ajeti, M. Ilie – Mogoș, Cvek, Muhar, Fică, Camora – Jefte, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Morgan, R. Filip, Deac, L. Mihai, Konoplyanka, Bîrligea, Juricic
Antrenor: Andrea Mandorlini

Farul (4-3-3): Aioani – M. Popescu, Boli, Gustavo Marins, Dussaut – Borgnino, Artean, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Grosu, Banu, Sali, Gustavo Nascimento, Rivaldinho
Antrenor: Gică Hagi

Ce spunea Mandorlini înainte de meciul cu Farul Constanţa, câştigat de ardeleni

Antrenorul lui CFR Cluj recunoştea, înainte de meciul cu Farul, câştigat de ardeleni, că exista presiune la echipa lui. CFR Cluj se luptă pentru titlu şi în acest sezon. Ardelenii sunt acum pe 2 în campionat, cu 30 de puncte, unul mai puţin decât FCSB.

Mandorlini atrăgea atenţia că echipa lui nu a reuşit să se apropie de FCSB până acum în campionat. Iată că de această dată s-a întâmplat, iar lupta pentru titlu a devenit şi mai disputată.

Întâlnim Farul, campioana în exercițiu. E o echipă care are o idee bună de joc, are jucători tineri, de mare calitate. Va fi un meci important. Din păcate, de fiecare dată când avem șansa să ne apropiem de FCSB, nu reușim. Vom avea parte de un meci foarte greu, dar trebuie să dăm totul pentru victorie”, a spus Andrea Mandorlini.

Sezonul trecut, CFR Cluj a terminat pe 3 campionatul, în spatele FCSB-ului şi câştigătoarei Ligii 1, Farul Constanţa. Sezonul trecut echipa a fost antrenată de Dan Petrescu, acum la echipa sud-coreeană Jeonbuk.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și