Închide meniul

Constantin Budescu a redebutat la Petrolul, după o așteptare de 11 ani! Momente emoționante pe „Ilie Oană”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 octombrie 2022, 20:09

Constantin Budescu a redebutat la Petrolul, după o așteptare de 11 ani! Momente emoționante pe „Ilie Oană

Constantin Budescu, făcut praf după atacul de la finalul meciului cu Voluntari

Constantin Budescu, în tricoul Petrolului / Antena Sport

Constantin Budescu a redebutat la Petrolul, după o așteptare de 11 ani. Mijlocașul ofensiv, în vârstă de 33 de ani, a fost introdus pe teren în minutul 71 al partidei cu Sepsi Sf. Gheorge, scor 1-3, din grupele Cupei României. Budescu a revenit în august la formația din Ploiești, dar accidentările l-au ținut departe de gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a jucat din nou pentru Petrolul, la 11 ani de la despărțirea de echipa de pe „Ilie Oană”.

Constantin Budescu a redebutat la Petrolul, după o așteptare de 11 ani!

Au fost momente emoționante pe stadionul „Ilie Oană”, în repriza a doua a meciului dintre Petrolul și Sepsi, scor 1-3, din Cupa României. Constantin Budescu a fost aruncat în luptă în minutul 71, la scorul de 2-1 pentru covăsneni.

Crainicul a anunțat introducerea lui Budescu, iar tot stadionul a început să aplaude.

Mijlocașul de 33 de ani a mai jucat la Petrolul la începutul carierei, până în 2011, și a spus în repetate rânduri că își dorește să îmbrace din nou tricoul galben-albastru. Dorința lui Budescu s-a îndeplinit în această seară, când Nae Constantin l-a introdus pe teren pentru ultimele 20 de minute ale meciului cu Sepsi.

Reclamă

Budescu a mai fost legitimat la Petrolul în perioada 2004-2011, însă n-a apucat să joace alături de „lupi” în Liga 1.

Internaționalul român a stat departe de teren în ultimele 202 zile. El s-a accidentat pe 2 aprilie, în meciul dintre fosta sa echipă, FC Voluntari, și Farul Constanța. Budescu a suferit o ruptură de tendon, iar recuperarea a fost dificilă.

Astra Giurgiu, FCSB și Al-Shabab se numără printre formațiile pentru care a mai evoluat Constantin Budescu de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a adunat 17 selecții la naționala României, reușind să înscrie 5 goluri.

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România

Gabi Tamaş se antrenează cu o altă echipă din România. Jucătorul cu 67 de selecții la națională a ajuns la FC Braşov, unde antrenor este Dan Alexa, prietenul său. Fundașul de 38 de ani este liber de contract după ce s-a certat cu conducătorii și suporterii de la Petrolul Ploieşti.

Tamaș s-a aflat în centrul unui scandal monstru la Ploiești. “Veteranul” de 38 de ani a fost înregistrat de antrenorul Petrolului, Nae Constantin, în timp ce înjura necontenit suporterii “lupilor galbeni”.

Gabi Tamaş a trecut repede peste episodul de la Ploieşti, iar acum se antrenează cu jucătorii celor de la FC Braşov, potrivit liga2.prosport.ro. Antrenorul echipei este Dan Alexa, prietenul său foarte bun.

Până să înceapă ședința de pregătire, Gabi Tamaș i-a amintit „Chirurgului” că are de onorat un pariu din perioada Astra Giurgiu. ”Mai bine le dai o masă la băieți”, i-a spus Tamaș antrenorului, notează sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și