Închide meniul

Cupa României | U Cluj – CFR Cluj 1-1. Remiză în Ardeal! Petrolul – Sepsi 1-3. Covăsnenii au răpus „lupii”. Cum arată grupele, după prima etapă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 23:51

Cupa României | U Cluj – CFR Cluj 1-1. Remiză în Ardeal! Petrolul – Sepsi 1-3. Covăsnenii au răpus „lupii. Cum arată grupele, după prima etapă

Cupa României are un nou format

S-au încheiat meciurile din prima rundă a grupelor Cupei României / frf.ro

Cupa României | S-au încheiat meciurile din prima rundă a grupelor. Astăzi, U Cluj și CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 1-1, primul duel direct după 7 ani. Sepsi a învins Petrolul cu 3-1 pe „Ilie Oană”, în timp ce CS Mioveni s-a impus la limită pe terenul Oțelului Galați, scor 1-0. Tot joi, Minaur Baia Mare și FC Argeș au dat-o „la pace”, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile din prima etapă a grupelor Cupei României au fost transmise în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cupa României | S-au încheiat meciurile din prima rundă a grupelor!

Cum arată grupele din Cupa României, după prima rundă:

Grupa A:

1. Sepsi 3p
2. FC Voluntari 3p
3. FC U Craiova 1948 1p
4. Dinamo 1p
5. Unirea Slobozia 0p
6. Petrolul 0p

Reclamă

Grupa B:

1. CS Mioveni 3p
2. FC Botoșani 3p
3. FCSB 1p
4. UTA Arad 1p
5. Oțelul Galați 0p
6. Gloria Buzău 0p

Grupa C:

Reclamă 4 / 0/3

1. Rapid 3p
2. Farul 1p
3. CSM Alexandria 1p
4. U Cluj 1p
5. CFR Cluj 1p
6. CSC Dumbrăvița 0p

Grupa D:

1. Universitatea Craiova 3p
2. Ocna Mureș 3p
3. FC Argeș 1p
4. Minaur Baia Mare 1p
5. Chindia 0p
6. FC Hermannstadt 0p

FINAL. U Cluj – CFR Cluj 1-1! Fluier final pe Cluj Arena! Cele două formaţii au terminat la egalitate, după golul lui Daniel Bîrligea şi autogolul „reuşit” de Roger.

Update 20.10: FINAL! Petrolul – Sepsi 1-3. Trupa lui Cristiano Bergodi s-a impus în meciul de la Ploiești. Petrolul a condus cu 1-0, dar bucuria „lupilor galbeni” a durat numai 4 minute. Au urmat 3 goluri ale covăsnenilor, care și-au asigurat victoria în prima rundă a grupelor Cupei României.

Update 20.02: Petrolul – Sepsi 1-3! GOL Sepsi! Safranko înscrie cu un șut la colțul lung.

Update 19.51: Petrolul – Sepsi: Constantin Budescu a redebutat la Petrolul, după 11 ani. În minutul 71, crainicul a anunțat introducerea lui Budescu, iar tot stadionul a început să aplaude.

Reclamă

Update 19:37: Petrolul – Sepsi 1-2! GOL Sepsi! Branislav Ninaj şi-a adus echipa în avantaj, după ce a marcat printr-o lovitură de cap!

Update 19.25: Petrolul – Sepsi 1-1! GOL Sepsi! Mario Rondon a restabilit repede egalitatea pe „Ilie Oană”, cu un șut din interioul careului.

Update 19.21. Petrolul – Sepsi 1-0! GOL Petrolul! Gicu Grozav a deschis scorul în minutul 48, cu un șut la colțul lung.

Update 18:15: Începe meciul dintre Petrolul şi Sepsi.

Update 18:10: Echipele de start în meciul dintre Petrolul şi Sepsi.

Petrolul: Leitner – Borța, Meijers, Huja, Țicu – Cebotaru, Dumitriu – Bratu, Cioiu, Grozav – Măzărache
Antrenor: Nicolae Constantin

Sepsi OSK: Began – Bălașa, Ninaj, Mark Tamas, Ispas – Bărbuț, Rodriguez, Achahbar, I. Gheorghe – Golofca, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

Oţelul Galaţi – CS Mioveni, 0-1
Mainaur Baia Mare – FC Argeş  0-0
Petrolul Ploieşti – Sepsi, 18:15
Universitatea Cluj – CFR Cluj, 21:00

Cum arată grupele din Cupa României:

Grupa A:

Grupa B:

Grupa C:

Grupa D:

FCSB, ”ciuruită” înainte de meciul cu Sepsi! Eliminații din Cupa României, suspendați în Liga 1

FCSB va fi ”ciuruită” înainte de meciul cu Sepsi, programat luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe www.as.ro, în etapa a 15-a a Ligii 1.

Asta pentru că jucătorii eliminați în Cupa României, în UTA – FCSB 2-2, vor fi suspendați în următorul meci al echipei, nu în aceeași competiție. Astfel, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu nu vor fi pe teren cu Sepsi.

De cealaltă parte, nici Chindriș nu va fi în lotul lui UTA pentru importantul meci cu Universitatea Craiova. De această dată, regulamentul este foarte clar.

”Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza competiţiei, se face în primul joc oficial disputat de echipă, cu respectarea prevederilor art. 41 din Regulamentul Disciplinar”, se arată în regulamentul FRF.

”N-ai voie să faci așa ceva. Ai văzut ce s-a întâmplat și faci același lucru. Chindriș va plăti și va plăti scump pentru asta. L-am păstrat ca să fie titualar în Liga 1. Jucăm din 3 în 3 zile, aveam nevoie de prospețime. De asta am hotărât ca pe el să îl odihnesc. Pentru asta va plăti scump! În primul rând financiar”, a spus Poenaru, despre Chindriș.

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! 4 jucători eliminați în 11 minute!

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! Rachid Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul central Adrian Cojocaru, în meciul din grupele Cupei României. Fundașul algerian a luat două cartonașe galbene în numai câteva secunde.

În minutul 83 al partidei de la Arad, Bouhenna a întârziat executarea unei lovituri libere din propria jumătate, iar centralul l-a avertizat cu galben.

Ulterior, fundașul FCSB-ului a plecat spre centrul terenului, lăsându-l să execute pe portarul Andrei Vlad. În drumul către jumătatea adversă, Rachid Bouhenna l-a aplaudat în mod ironic pe Adrian Cojocaru, iar arbitrul n-a stat la discuții.

Centralul partidei a scos și al doilea galben și l-a trimis la vestiare pe algerian. Acestuia nu i-a venit să creadă și a încercat din răsputeri să-l convingă să întoarcă decizia, însă totul a fost în zadar. A urmat apoi o „ploaie” de cartonașe roșii. Într-un interval de numai 11 minute, Adrian Cojocaru a eliminat, în total, 4 jucători: 3 de la FCSB și unul de la UTA.

În mod incredibil, și Andrei Chindriș, de la UTA, a apelat la aplauze ironice la adresa arbitrului, în minutul 88. Fundașul arădenilor a recurs la gestul respectiv în timp ce se afla pe bancă, iar Cojocaru l-a trimis și pe el mai devreme la cabine.

Adrian Cojocaru a mai eliminat încă doi jucători de la FCSB în minutele de final ale meciului. Mai întâi, Risto Radunovic a fost eliminat pentru proteste. Apoi, în minutul 90+4, Octavian Popescu a primit și el al doilea galben, tot pentru o intrare neregulamentară.

FCSB a încheiat meciul în 8 oameni și a primit gol la ultima fază. UTA a egalat in-extremis, prin Virgiliu Postolachi.

Recomandări
  • Cupa României | U Cluj – CFR Cluj 1-1. Remiză în Ardeal
  • Cum arată grupele, după prima etapă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și