Închide meniul

Cum se poate califica FCSB în sferturile Cupei României, după 0-0 cu Oţelul Galaţi. Roş-albaştrii, obligaţi să câştige ultimul meci

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 23:30 / Actualizat: 11 noiembrie 2022, 1:19

Cum se poate califica FCSB în sferturile Cupei României, după 0-0 cu Oţelul Galaţi. Roş-albaştrii, obligaţi să câştige ultimul meci

Cum se poate califica FCSB în semifinalele Cupei României, după 0-0 cu Oţelul

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc alături de fani / Hepta

FCSB se poate califica în sferturile Cupei României, chiar şi după egalul înregistrat cu Oţelul, în etapa a doua din grupe. Roş-albaştrii sunt obligaţi să câştige ultimul meci, cel cu Botoşani, pentru a spera la „careul de aşi” al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are doar două puncte, după primele două meciuri disputate în grupa de Cupa României. Mihai Pintilii a menajat titularii de bază în partida cu Oţelul, iar meciul a fost unul lipsit de faze de poartă.

Cum se poate califica FCSB în sferturile Cupei României, după 0-0 cu Oţelul

FCSB mai are de disputat partida cu Botoşani, în grupa de Cupa României. Pentru a se califica în sferturi, roş-albaştrii au nevoie de victorie cu moldovenii, şi totodată, au nevoie ca Mioveni să câştige duelul cu UTA. Piteştenii sunt deja calificaţi, având şase puncte.

De asemenea, FCSB se poate califica în sferturile de finală şi cu o remiză între Mioveni şi UTA, însă doar dacă vor câştiga duelul cu Botoşani la cel puţin trei goluri diferenţă. În acest caz, arădenii şi roş-albaştrii vor fi la egalitate de puncte, ambele cu cinci, însă trupa lui Mihai Pintilii ar avea un golaveraj superior.

În prima etapă, roş-albaştrii au remizat cu UTA, la Arad, scor 2-2. Botoşani – FCSB, meciul decisiv pentru calificarea în sferturile Cupei României, va avea loc la începutul lunii decembrie.

Reclamă

Reacţia lui David Miculescu, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în Cupa României

David Miculescu a oferit primele declaraţii, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Atacantul roş-albaştrilor îşi dorea victoria în duelul cu trupa lui Dorinel Munteanu, însă acum se gândeşte la următorul meci, cel cu FC U Craiova 1948, din Liga 1.

Miculescu a vorbit şi despre antrenorul de la FCSB. Vârful susţine că atmosfera de la echipă este una foarte bună, cu Mihai Pintilii la cârmă, însă susţine că jucătorii vor primi cu braţele deschise orice tehnician va fi numit de Gigi Becali.

„Din păcate am făcut egal, am venit să câştigăm, să luăm cele trei puncte. Am avut multe ocazii, ne gândim acum la meciul de campionat cu FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Mereu când voi intra, voi încerca să-mi ajut echipa, ori cu gol, ori cu pasă de gol. (n.r. despre Oţelul) Au jucat cu FCSB, e altă atitudinea, a fost stadionul plin. Nu ne convine că nu am câştigat.

(n.r. Cum este cu Mihai Pintilii pe bancă) S-a schimbat puţin, este bine. A fost mereu aproape de noi, am câştigat meciul cu Rapid de ziua lui. A fost un cadou frumos. Orice meci îl jucăm la victorie, mai ales că suntem FCSB. Cine vine ca antrenor, noi îl aşteptăm”, a declarat David Miculescu, pentru Digi Sport.

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB! Spectatorii şi jucătorii au avut probleme de respiraţie după ce au fost eliberate gaze lacrimogene din greşeală. Conform surselor AS.ro, unui jandarm i s-a agăţat spray-ul în gard şi au fost eliberate gaze lacrimonege.

Până la urmă, meciul a fost reluat, însă ritmul nu a fost unul ridicat. „Am simţit că vine un miros, să mă usture nasul şi gâtul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus David Miculescu la digisport.ro.

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FCSB, într-un meci din grupele Cupei României. Pe final, partida a fost întreruptă timp de şase minute se pare din cauza gazelor lacrimogene.

Partida de la Galaţi a început cu o scurtă întârziere din cauza suporterilor gazdelor, care au aruncat cu suluri de hârtie igienică pe teren.

În minutul 85, arbitrul Rareş Vidican a oprit meciul pentru şase minute, pentru că zona băncilor tehnice era afectată se pare, potrivit Digi Sport, de gaze lacrimogene, care împrăştiate de vânt au provocat probleme şi jucătorilor şi antrenorilor. Meciul a fost reluat după o pauză de şase minute.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și