Închide meniul

Reacţia lui David Miculescu, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în Cupa României: „Nu ne convine că nu am câştigat”. Ce spune despre relaţia cu Mihai Pintilii

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 23:28

Reclamă
Reacţia lui David Miculescu, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în Cupa României: „Nu ne convine că nu am câştigat. Ce spune despre relaţia cu Mihai Pintilii

David Miculescu, prima reacţie după Oţelul - FCSB

David Miculesc, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

David Miculescu s-a declarat nemulţumit de rezultatul înregistrat de FCSB, în duelul cu Oţelul, din Cupa României. Atacantul regretă că a irosit o şansă importantă în prima repriză, şi susţine că trupa lui Dorinel Munteanu a prestat un joc solid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a făcut egal cu Oţelul, în etapa a doua din grupele Cupei României. Trupa lui Mihai Pintilii păstrează şanse minine pentru calificarea în semifinale, având două puncte, după primele două runde.

David Miculescu, primele declaraţii după Oţelul – FCSB 0-0

David Miculescu a oferit primele declaraţii, după ce FCSB a remizat cu Oţelul, în etapa a doua a grupelor Cupei României. Atacantul roş-albaştrilor îşi dorea victoria în duelul cu trupa lui Dorinel Munteanu, însă acum se gândeşte la următorul meci, cel cu FC U Craiova 1948, din Liga 1.

Miculescu a vorbit şi despre antrenorul de la FCSB. Vârful susţine că atmosfera de la echipă este una foarte bună, cu Mihai Pintilii la cârmă, însă susţine că jucătorii vor primi cu braţele deschise orice tehnician va fi numit de Gigi Becali.

„Din păcate am făcut egal, am venit să câştigăm, să luăm cele trei puncte. Am avut multe ocazii, ne gândim acum la meciul de campionat cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

Mereu când voi intra, voi încerca să-mi ajut echipa, ori cu gol, ori cu pasă de gol. (n.r. despre Oţelul) Au jucat cu FCSB, e altă atitudinea, a fost stadionul plin. Nu ne convine că nu am câştigat.

(n.r. Cum este cu Mihai Pintilii pe bancă) S-a schimbat puţin, este bine. A fost mereu aproape de noi, am câştigat meciul cu Rapid de ziua lui. A fost un cadou frumos. Orice meci îl jucăm la victorie, mai ales că suntem FCSB. Cine vine ca antrenor, noi îl aşteptăm”, a declarat David Miculescu, pentru Digi Sport.

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB

Momente incredibile în finalul meciului dintre Oţelul şi FCSB! Spectatorii şi jucătorii au avut probleme de respiraţie după ce au fost eliberate gaze lacrimogene din greşeală. Conform surselor AS.ro, unui jandarm i s-a agăţat spray-ul în gard şi au fost eliberate gaze lacrimonege.

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă, meciul a fost reluat, însă ritmul nu a fost unul ridicat. „Am simţit că vine un miros, să mă usture nasul şi gâtul, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus David Miculescu la digisport.ro.

Echipa Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FCSB, într-un meci din grupele Cupei României. Pe final, partida a fost întreruptă timp de şase minute se pare din cauza gazelor lacrimogene.

Partida de la Galaţi a început cu o scurtă întârziere din cauza suporterilor gazdelor, care au aruncat cu suluri de hârtie igienică pe teren.

În minutul 85, arbitrul Rareş Vidican a oprit meciul pentru şase minute, pentru că zona băncilor tehnice era afectată se pare, potrivit Digi Sport, de gaze lacrimogene, care împrăştiate de vânt au provocat probleme şi jucătorilor şi antrenorilor. Meciul a fost reluat după o pauză de şase minute.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și