Închide meniul

Cupa României | CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3. Victorie fără emoții pentru oltenii lui Reghecampf! Andrei Ivan, golul serii. Se știu toate echipele calificate în semfinale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 22:15

Cupa României | CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3. Victorie fără emoții pentru oltenii lui Reghecampf! Andrei Ivan, golul serii. Se știu toate echipele calificate în semfinale

CSO Filiași - Universitatea Craiova

Hepta

CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3

Min 63: GOOOL Universitatea Craiova! A înscris și Gustavo, care a reluat imparabil, sub bară, din șase metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 45: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 2-0! Cei de la Filiași au schimbat portarul la pauză. Constantinescu l-a înlocuit pe Șerban.

Min 29: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan a dublat avantajul oltenilor lui Reghecampf cu o execuție rafinată. Atacantul Craiovei l-a lobat pe portarul advers din preajma careului.

Sursa: captură Digi Sport

Min 24: GOOL Universitatea Craiova! Elvir Koljic a deschis scorul pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf cu o execuție din fața porții. Mingea a lovit transversala și a intrat în poartă.

Min 1: A început meciul

Reclamă

Universitatea Craiova: Lazar – Căpățînă, Bălașa, Papp, Vătăjelu – Crețu, Nistor, Houri, Cîmpanu, Ivan – Koljic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

CSO Filiași: Șerban – Dănescu, Tătaru, Dina, Calu – Rogoveanu, Vîlcică, Zanfir, Crețu, Armășelu – Bubuioc
Antrenor: Victor Naicu

CSA Filiași e revelația acestui sezon de Cupa României, reușind să elimine, pe rând, echipe din ligi superioare. Cea mai mare surpriză a fost când a eliminat-o pe UTA Arad, echipă care acum se luptă la play-off în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf: „Trebuie să se vadă o diferenţă foarte mare!”

„Avem un singur obiectiv, să câştigăm meciul şi să mergem mai departe pentru a încerca să câştigăm trofeul. Eu nu văd meciul ca pe unul care ne-ar aduce moral, ci ca pe un meci oficial ca oricare altul.

E clar că este un atu pentru noi faptul că jucăm acasă. În plus, jucăm împotriva unei echipe din Liga a 3-a… deci, indiferent de jucătorii care vor intra în teren, trebuie să se vadă o diferenţă foarte mare faţă de adversar.

Suntem echipa care avem nivelul cel mai mare din Cupa României, dar favoriţi nu suntem. În fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să ne respectăm, să câştigăm meciul cu Filiaşi şi să trecem mai departe”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă dinaintea meciului.

Universitatea Craiova este deținătoarea Cupei României. Oltenii au câștigat trofeul anul trecut după ce au învins-o în finală pe Astra.

Recomandări
  • CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3
  • Oltenii lui Reghecampf, favoriți la trofeu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și