Închide meniul
NEWS ALERT

Cupa României | S-au tras la sorți sferturile de finală! Poli Timișoara – FC Argeș, duel de tradiție. Pe cine va întâlni Universitatea Craiova

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 16:10

Cupa României | S-au tras la sorți sferturile de finală! Poli Timișoara – FC Argeș, duel de tradiție. Pe cine va întâlni Universitatea Craiova

Cupa României

frf.ro

S-au tras la sorți sferturile de finală din Cupa României

Update: Chindia Târgoviște – Sepsi și Universitatea Craiova – ACSO Filiași sunt ultimele meciuri trase la sorți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: FC Buzău – FC Voluntari este al doilea sfert de finală.

Update: Poli Timișoara – FC Argeș este primul meci tras la sorți.

Update: A început tragerea la sorți.

Meciurile din sferturile de finală se vor juca în perioada 30 noiembrie  – 2 decembrie.

Reclamă

Cinci echipe din Liga 1, Chindia, FC Argeș, Universitatea Craiova, FC Voluntari, Sepsi, două echipe din Liga 2, FC Buzău și Poli Timișoara și o echipă din Liga 3, ACSO Filiași s-au calificat în această fază a competiției.

Toate rezultatele din „optimile” Cupei României:

Cupa României își schimbă regulamentul

Cupa României își schimbă regulamentul privind protocolul medical. Anunțul a fost făcut chiar de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu a anunțat că cluburile nu vor mai trebui că comunice către FRF sau LPF situația epidemiologică înaintea fiecărui meci. De acum, echipele vor raporta doar atunci când apar cazuri noi de Covid-19.

„Protocolul medical. Am fost nevoiți să îl schimbăm din nou. Am făcut-o în interesul cluburilor pentru a simplifica procedura de raportare. Ca urmare a modificărilor, nu mai este nevoie să avem raportarea către FRF sau LPF înainte de fiecare meci în parte.

Altfel spus, înaintea fiecărui joc este suficient să se aducă certificatul verde sau testul. Comunicarea se va face către FRF sau LPF doar când sunt cazuri pozitive. FRF poate lansa un control oricând este cazul”, a spus Răzvan Burleanu, la o conferință de presă.

FCSB, eliminată la masa verde din Cupa României

FCSB a fost eliminată la masa verde din Cupa României! Echipa lui Edi Iordănescu ar fi trebuit să joace cu Voluntari, dar a cerut amânarea meciului cu o zi, din cauza indisponibilităților din lot. Cererea a fost refuzat, în mutare fiind implicată și CFR Cluj.

Din informațiile AS.ro, cei de la Voluntari ar fi acceptat mutarea meciului cu o zi, de pe 27 pe 28 octombrie, dar cu o condiție – meciul lor cu CFR Cluj, din campionat, să fie și el decalat cu o zi. Partida de sâmbăta ar fi trebuit mutată duminică. Acest lucru a fost refuzat categoric de echipa lui Dan Petrescu.

Astfel, CFR a eliminat-o, indirect, pe FCSB din Cupa României. Oficialii roș-albaștri au decis să nu se prezinte la meci. Cei de la FCSB invocă faptul că nu au suficienți jucători din cauza accidentărilor sau COVID-19. FCSB va pierde cu 0-3 la masa verde.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și