Închide meniul

Dan Petrescu, genial după calificarea în sferturile de finală: „Nu a fost un obiectiv pentru noi în aceşti ani!” Verdict dur pentru naţionala României: „O ia în jos”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 decembrie 2022, 22:33

Dan Petrescu, genial după calificarea în sferturile de finală: „Nu a fost un obiectiv pentru noi în aceşti ani! Verdict dur pentru naţionala României: „O ia în jos

Dan Petrescu, contract „pe viață” la CFR Cluj

Dan Petrescu e antrenorul celor de la CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu, genial după calificarea în sferturile de finală. Aceasta a spus că, până acum, Cupa României nu a fost un obiectiv pentru campioana României. Dan Petrescu anunţă o luptă nebună la titlu. Antrenorul campioanei a fost mulţumit pentru calificarea celor de la CFR Cluj în sferturile de finală al Cupei României. CFR Cluj s-a calificat după ce a remizat pe terenul celor de la farul, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a vorbit şi despre lupta la titlu şi spune că aceasta se va da între toate echipele care se vor califica în playoff-ul Ligii 1.

Dan Petrescu, genial după calificarea în sferturile de finală

Nimeni care vine aici nu are un meci ușor cu Farul. Chiar dacă joacă în 10, 11 sau în 9. Au o echipă valoroasă, s-a văzut și astăzi. Merită să fie acolo, pe primul loc în campionat. Asta e realitatea.

Obiectivele noastre până acum sunt toate îndeplinite. Ne-am calificat în primăvara europeană, suntem în sferturi în Cupă, iar în campionat suntem pe locul doi, la patru puncte de lider. Până în momentul de față, 37 de meciuri, am făcut un an foarte bun. Șase echipe din play-off, toate se vor bate pentru campionat. FCSB, Craiova, Sepsi și Rapid, toate se vor bate la titlu. Dar favorită e Farul, pentru că joacă foarte bine, are și soluții. Au odihnit niște jucători astăzi.

N-am știut că a rămas Craiova fără antrenor. N-am ce să comentez. Mirel e un fost mare jucător, un antrenor bun, dar nu pot să zic mai multe.

Reclamă

Era o grupă cu echipe bune, Rapid, Farul, U Cluj. E foarte bine că am câștigat grupa, sunt mulțumit. Cupa n-a fost niciodată un obiectiv pentru noi, dar am zis să încercăm, dacă tot am ajuns aici. Voiam să câștigăm azi, dar au stat foarte bine în teren cei de la Farul.

Ne așteaptă un drum lung până la Cluj, apoi drum lung până la Botoșani. Să vedem ce reușim să facem„, a spus Dan Petrescu după Farul – CFR Cluj 0-0.

Rapid, Farul şi Universitatea Craiova, OUT din Cupa României

Rapid, Farul şi Universitatea Craiova au fost eliminate din Cupa României. U Cluj, CFR Cluj, Hermannstadt şi FC Argeş şi-au asigurat prezenţa în sferturi. Rapid a fost eliminată din Cupa României, după remiza de pe terenul celor de la U Cluj. Giuleştenii aveau nevoie de victorie, pentru a se califica. Trupa lui Eugen Neagoe merge în sferturi, graţie rezultatului de egalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a încheiat la egalitate cu U Cluj, ambele cu 5 puncte, însă „şepcile roşii” au avut un golaveraj mai bun. Trupa lui Gică Hagi a remizat în ultimul meci cu CFR Cluj, scor 0-0.

Recomandări
  • Dan Petrescu, genial după calificarea în sferturile de finală
  • Dan Petrescu anunţă o luptă nebună la titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și