Închide meniul

Dan Petrescu, mulţumit după CFR Cluj – FC Argeş 1-0: „Era important să nu fie prelungiri”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2023, 23:47

Reclamă
Dan Petrescu, mulţumit după CFR Cluj – FC Argeş 1-0: „Era important să nu fie prelungiri

Dan Petrescu revine mai repede la CFR Cluj

Dan Petrescu, la o conferinţă de presă / Hepta

Dan Petrescu a fost mulţumit după CFR Cluj – FC Argeş 1-0, meci după care campioana s-a calificat în semifinalele Cupei României. Krasniqi a marcat singurul gol al meciului, în minutul 89.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de FC Argeş. În penultimul act al competiţiei, clujenii var da piept cu Sepsi, care a trecut de Mioveni, în sferturi.

Dan Petrescu, mulţumit după CFR Cluj – FC Argeş 1-0

A fost un meci greu, în prima repriză am avut foarte mulţi jucători tineri în teren, cred că aveam 4 U21. S-a văzut acest lucru, nu au fost ocazii prea multe. După aceea au intrat jucătorii care au jucat mai mult şi era important să nu prindem prelungiri. Mă bucur pentru această victorie, 1-0 nu am mai avut de mult timp.

Mă bucur că nu s-a accidentat nimeni. Aş fi vrut să am un jucător în locul lui Krasniqi şi să fie şi el rezervă. Au plecat jucătorii care au plecat, Roger şi Malele. Aici am suferit şi o să suferim la schimbări. Avem peste două zile meci cu FCSB. Îmi pare bine că nu pierdem, suntem cu moralul bun. Suntem în obiectiv şi în campionat şi în Cupă„, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – FC Argeş 1-0.

Daniel Bîrligea şi Bogdan Ţîru, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după CFR Cluj – FC Argeş 1-0

Daniel Bîrligea şi Bogdan Ţîru sunt cu gândul deja la derby-ul cu FCSB, după ce CFR Cluj a învins-o la limită, scor 1-0, pe FC Argeş, în sferturile Cupei României. Cei doi jucători ai campioanei României au declarat că duelul cu roş-albaştrii, din Gruia, este unul extrem de important.

Reclamă

„A fost greu să-i desfacem, e bine că am marcat pe final şi că nu am luat gol, şi desigur că ne-am calificat.

Poate nu este uşor să joc după atâta timp, dar mă antrenez cât pot eu de bine, dacă mi se dă ocazia cum s-a întamplat azi, o să joc cât pot eu de bine. Nu am început aşa cum trebuia, poate aveam aşteptări prea mari. Muncesc, încerc să dau totul din mine. Sunt încrezător.

Avem două meciuri acasa, următoarele două, sunt două meciuri foarte importante. Avem două zile să ne refacem”, a declarat Bogdan Ţîru, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Bîrligea susţine că a dat uitării victoria cu FC Argeş, din sferturile Cupei României. Atacantul a declarat că echipa va începe pregătirea pentru duelul cu FCSB, din week-end.

„A fost un meci în care ne-am dorit să mergem mai departe, ne-au ajutat jucătorii care au intrat de pe bancă. Este un trofeu pe care orice fotbalist şi-l doreşte. Ca echipă, avem mulţi jucători care pot juca. Când va ajunge semifinala, vedem atunci, acum ne gândim la meciul de duminică, care este foarte important. Momentan sunt aici, joc, sunt bine, am contract, şi voi vedea pe viitor”, a declarat Daniel Bîrligea, pentru aeeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și