Închide meniul

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după o victorie la limită cu FC Argeş! Clujenii se vor duela cu Sepsi în penultimul act! Toate echipele calificate, AICI

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 22:50

Reclamă
CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după o victorie la limită cu FC Argeş! Clujenii se vor duela cu Sepsi în penultimul act! Toate echipele calificate, AICI

CFR Cluj - FC Argeş e live text pe as.ro

Profimedia

Sepsi – Mioveni şi CFR Cluj – FC Argeş au fost ultimele partide din sferturile Cupei României. Primul meci, de la Sfântu Gheorghe, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1, în timp ce în Gruia, clujenii s-au impus cu 1-0, după golul lui Krasniqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj – UTA este prima semifinală din Cupa României. A doua, CFR Cluj – FC Argeş, s-a stabilit după rezultatele din această seară.

CFR Cluj – FC Argeş 1-0

Semifinalele Cupei României: 

Final! CFR Cluj – FC Argeş 1-0! Clujenii s-au calificat în semifinalele Cupei României, acolo unde vor întâlni Sepsi!

Min. 89: CFR Cluj – FC Argeş 1-0! Krasniqi a deschis scorul în partida din Gruia!

Reclamă

Min. 1: Începe meciul dintre CFR Cluj şi FC Argeş!

CFR Cluj: Sava – R. Bălan, Țiru, Kolinger, Peteleu – Braun, Hoban, Muhar, Fica – Maglica, Yeboah

Rezerve: Scuffet, Manea, Burcă, Filip, Cvek, Petrila, Krasniqi, Bîrligea, Janga

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Dan Petrescu

FC Argeș: Micle – Tofan, Dobrosavlevici, Turda, Brendon, Vianna – Jakolis, Meza Colli, Mimito, G. Crețu – Enzo

Rezerve: Micu, Njike, Oprescu, I. Șerban, Moisie, Tîrcoveanu, Bertrand, Rizzi, Garrita

Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Sepsi – Mioveni 4-1, în sferturile Cupei României

Final! Sepsi – Mioveni 4-1! Covăsnenii s-au calificat în semifinalele Cupei României, după o victorie categorică cu trupa lui Nicolae Dică!

Min. 90+4: GOOL Sepsi! Tudorie şi-a trecut şi el numele pe tabelă!

Min. 90: GOOL Sepsi! Cosmin Matei a reuşit „dubla”!

Reclamă

Min. 75: GOOL Mioveni! Rădescu a redus din diferenţă, cu un gol superb, marcat de la marginea careului.

Min. 70: GOOOL Sepsi! Cosmin Matei a mojorat scorul!

Min. 54: GOOOL Sepsi! Ion Gheorghe a deschis scorul!

Min. 45: Moment tensionat la finalul primei reprize de la Sfântu Gheorghe! Vlad Pop a fost eliminat după ce l-a lovit în piept pe Ştefănescu.

Min. 1: Începe meciul dintre Sepsi şi Mioveni.

Echipele de start la Sepsi – Mioveni

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ciobotariu, Tamas, Ispas – Papa, Rodriguez – Ștefănescu, Matei, Ion Gheorghe – Rondon

Rezerve: Began, Dumitrescu, Bălașa, Ninaj, Păun, Francisco Santos, Aganovic, Safranko, Tudorie

Antrenor: Cristiano Bergodi

CS Mioveni: Greab – Garutti, Mboumbouni, Balaur – Sno, Pop, Lepistu, Toma, Garbellotto – Rusu, Benchaib

Rezerve: Sima, Panait, Rădescu, Scarlatache, Gutea, Carnat, Burnea, Lixandru, Diallo

Antrenor: Nicolae Dică

Sepsi vine după înfrâgerea suferită cu FCSB, în play-off, scor 1-2, pe teren propriu. De cealaltă parte, Mioveni vine şi ea tot după un eşec, suferit în faţa celor de la Chindia Târgovişte, în play-out-ul Ligii 1.

În sezonul regular din Liga 1, Mioveni a câştigat partida tur, de la Sfântu Gheorghe, în timp ce în retur, a fost remiză, scor 1-1.

CFR Cluj – FC Argeş, ultimul sfert de finală din Cupa României

CFR Cluj vine după două rezultate de egalitate, înregistrate în play-off. Clujenii au remizat cu Universitatea Craiova şi cu Rapid, scorul fiind de 1-1 în ambele dueluri.

Dan Petrescu a transmis un mesaj clar înaintea partidei dintre CFR Cluj şi FC Argeş, din sferturile Cupei României. Tehnicianul clujenilor se declară îngrijorat înaintea confruntării cu trupa din Trivale, deoarece susţine că are mari probleme de lot. De asemenea, „Bursucul” este cu gândul şi la derby-ul cu FCSB, din următarea rundă de play-off.

„Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută. Noi am avut mereu prioritate campionatul, chiar dacă în Cupă niciodată nuu am tratat-o să zici: Nu mă interesează. Mi-aş dori să trec de Argeş, şi apoi vorbim. Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din punct de vedere al antrenorului. Jucătorii la meciul cu FCSB nu au nevoie de prea multă motivaţie.

Sunt mari probleme de lot. Meciul ăsta vine… Mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat. Nu poţi să bagi toţi jucătorii joi, pe ninsoare, şi duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important. Cei care au jucat mai puţin trebuie să demonstreze şi ei că merită să fie aici, la CFR. Unii jucători care nu au jucat deloc o să joace mâine.

Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suuspendat, Deac e accidentat… Ei nu pot să joace nici măcar cu FCSB. Nu am ajuns în sferturi să jucăm aşa, să treacă timpul. Orice meci e important, dacă ieşim din Cupă rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci ca pe o finală”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu FC Argeş.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și