Închide meniul

Daniel Bîrligea şi Bogdan Ţîru, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după CFR Cluj – FC Argeş 1-0: „Meciul acela este foarte important!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 23:35

Daniel Bîrligea şi Bogdan Ţîru, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după CFR Cluj – FC Argeş 1-0: „Meciul acela este foarte important!

Daniel Birligea şi Bogdan Ţîru, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după CFR Cluj - FC Argeş 1-0

Daniel Bîrligea, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Daniel Bîrligea şi Bogdan Ţîru sunt cu gândul deja la derby-ul cu FCSB, după ce CFR Cluj a învins-o la limită, scor 1-0, pe FC Argeş, în sferturile Cupei României. Cei doi jucători ai campioanei României au declarat că duelul cu roş-albaştrii, din Gruia, este unul extrem de important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de FC Argeş. În penultimul act al competiţiei, clujenii var da piept cu Sepsi, care a trecut de Mioveni, în sferturi.

Daniel Bîrligea şi Bogdan Ţîru, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după CFR Cluj – FC Argeş 1-0

Bogdan Ţîru s-a declarat bucuros de victoria obţinută de CFR Cluj, în duelul cu FC Argeş. Fundaşul susţine că va încerca să profite de orice şansă pe care i-o acordă Dan Petrescu, pentru a-şi demonstra calităţile.

De asemenea, Ţîru susţine că pentru clujeni urmează două partide extrem de dificile, cu FCSB şi Sepsi, în play-off.

„A fost greu să-i desfacem, e bine că am marcat pe final şi că nu am luat gol, şi desigur că ne-am calificat.

Reclamă

Poate nu este uşor să joc după atâta timp, dar mă antrenez cât pot eu de bine, dacă mi se dă ocazia cum s-a întamplat azi, o să joc cât pot eu de bine. Nu am început aşa cum trebuia, poate aveam aşteptări prea mari. Muncesc, încerc să dau totul din mine. Sunt încrezător.

Avem două meciuri acasa, următoarele două, sunt două meciuri foarte importante. Avem două zile să ne refacem”, a declarat Bogdan Ţîru, pentru digisport.ro.

Daniel Bîrligea susţine că a dat uitării victoria cu FC Argeş, din sferturile Cupei României. Atacantul a declarat că echipa va începe pregătirea pentru duelul cu FCSB, din week-end.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci în care ne-am dorit să mergem mai departe, ne-au ajutat jucătorii care au intrat de pe bancă. Este un trofeu pe care orice fotbalist şi-l doreşte. Ca echipă, avem mulţi jucători care pot juca. Când va ajunge semifinala, vedem atunci, acum ne gândim la meciul de duminică, care este foarte important. Momentan sunt aici, joc, sunt bine, am contract, şi voi vedea pe viitor”, a declarat Daniel Bîrligea, pentru aeeaşi sursă citată mai sus.

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid

Ilie Dumitrescu a găsit o asemănare între CFR Cluj şi Real Madrid. Fostul internaţional român susţine că ambele echipe au experineţă în meciurile decisive, şi asta poate conta enorm. „Mister” a analizat prestaţia „galacticilor” din duelul cu Barcelona, câştigat cu scorul de 4-0, şi a fost impresionat de forţa echipei lui Carlo Ancelotti.

Ilie Dumitrescu a vorbit şi despre FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Acesta susţine că pentru roş-albaştrii, duelul din Gruia va fi un adevărat test.

Este un meci extrem de important și cu o presiune fantastică pentru cele două echipe (n.r. – CFR și FCSB). Eu consider că experiența, în acest punct al campionatului, în play-off, contează mult. Vorbim despre un grup important de jucători.

Ca formă sportivă, echipa nu a reușit să aibă o exprimare consistentă pe faza ofensivă, au apărut și probleme în defensivă la CFR Cluj, dar în meciurile directe e greu de trecut de ei.

A fost elocvent plusul de experiență al Realului (n.r. – cu Barcelona). În meciul decisiv, plusul de experiență a contat foarte mult. Impactul psihologic contează foarte mult într-un moment de cotitură. Sunt jucători în vestiar care au reacție. E un test pentru FCSB, pentru că trebuie să joace la victorie orice meci”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și