Închide meniul

Daniel Niculae a tras un semnal de alarmă înainte de derby-ul cu FCSB: „Dacă vom arăta ca astăzi nu va fi bine”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 0:13

Reclamă
Daniel Niculae a tras un semnal de alarmă înainte de derby-ul cu FCSB: „Dacă vom arăta ca astăzi nu va fi bine

Daniel Niculae a tras un semnal de alarmă înainte de derby-ul cu FCSB

Daniel Niculae, în timpul unei conferințe de presă / ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Daniel Niculae a tras un semnal de alarmă înainte de derby-ul cu FCSB. Preşedintele Rapidului a transmis că elevii lui Cristiano Bergodi trebuie să arate mult mai bine cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculae a recunoscut că Rapid a făcut o partidă slabă în Cupa României cu CSA Steaua. CSA Steaua – Rapid s-a încheiat 0-0 şi giuleştenii au nevoie de victorie în ultimul meci din grupă cu CFR pentru a fi siguri de calificare.

Daniel Niculae a tras un semnal de alarmă înainte de derby-ul cu FCSB

Am făcut o partidă slabă, un joc modest. Nu ne-am creat ocazii, nu am ţinut de minge în terenul lor.

Nu am arătat bine, asta e clar. Ştiam că cei de la Steaua îşi vor ridica nivelul. Sunt ambiţii multe în astfel de jocuri.

Şi noi ar fi trebuit să fim la fel de ambiţioşi, că valoare avem.

Reclamă

Plecăm cu un punct şi trebuie să câştigăm ultima etapă, contra CFR-ului. Punem presiune pe noi singuri.

„E un meci pe care trebuie să îl uităm repede”

E un meci pe care trebuie să îl uităm repede, dar din care să învăţăm.

Chiar şi atunci când faci o partidă rea, o echipă importantă mai şi câştigă. Din păcate, noi nu avem lucrul acesta şi punem presiune pe noi singuri.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm să câştigăm duminică.

„În seara asta nu am arătat ambiţie”

E clar că au prins o zi mai puţin bună. Le-am transmis atât noi, cât şi suporterii ce înseamnă un astfel de meci. Sper să arătăm mai bine duminică pentru că dacă vom arăta ca astăzi nu va fi bine.

În seara asta nu am arătat ambiţie. Dacă vom arăta la fel duminică, cu siguranţă nu vom putea face mai multe ca în această seară.

Soluţia ne este la îndemână, dar trebuie să o găsim. Stadionul nostru ne dă un elan extraordinar. Dacă vrem să câştigăm campionatul trebuie să câştigăm şi în deplasare, nu doar acasă”, a declarat Daniel Niculae după CSA Steaua – Rapid 0-0.

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua: „Nu ne vom prezenta ca victime!”

Cristiano Bergodi este cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua. Antrenorul Rapidului s-a declarat nemulţumit de egalul înregistrat cu „militarii” în Cupa României, însă a mărturisit că echipa sa se va pregăti pentru duelul „de foc” de pe Arena Naţională, cu trupa lui Elias Charalambous.

Rapid s-a încurcat în Cupa României şi a remizat cu CSA Steaua, scor 0-0, într-un meci desfăşurat în Ghencea. Pentru giuleşteni urmează duelul cu FCSB, care va avea loc duminică, de la 20:30, în format live text, pe AS.ro.

„Nu am făcut un meci reuşit. Trebuia să câştigăm, nu am jucat aşa bine cum trebuia să o facem. Eu nu vorbesc de jucători, mă bazez pe ei. Am un lot bun, vom vorbi după acest meci. Trebuie să jucăm mai bine.

Reclamă

„Mă gândesc doar la soluţii”

Lipsesc Rrahmani şi Petrila, nu pot să mă gândesc ce va fi fără ei, mă gândesc doar la soluţii. Asta e, s-a întâmplat să se accidenteze, am avut ghinion, vom prezenta o echipă competitivă pe Arena Naţională, cu FCSB.

În seara asta, trebuia să câştigăm, cu tot respectul pentru CSA Steaua. Vom juca acasă cu CFR Cluj, în ultima etapă. Ei vor juca cu U Cluj, ne luptăm pentru primul loc.

E un derby, un meci foarte important, dar nu decisiv pentru campionat. E frumos să trăim un derby, mai sunt trei zile. Astăzi e păcat că nu am câştigat.

Au jucat jucătorii care au jucat mai puţin, dar nu mă îngrijorez, vom avea o echipă competitivă, nu ne vom prezena ca victime. Cîrjan ţtie ce îi trebuie, am vorbit cu el, are tehnică bună, dar vine dintr-un mediu dificil, nu e uşor pentru un tânăr, trebuie să crească”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și