Închide meniul

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3! „Roș-albaștrii” și „câinii”, OUT din Cupa României

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 22:40

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3! Roș-albaștrii” și câinii”, OUT din Cupa României

FCU Craiova - FCSB 2-0 și Dinamo - Oțelul 3-3 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipele care s-au calificat.

FCU Craiova - FCSB și Dinamo - Oțelul / Profimedia

FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3! Cele două meciuri au contat pentru ultima etapă a Grupei C din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După aceste rezultate, FCU Craiova și Oțelul Galați s-au calificat în sferturile cupei. Dinamo a avut o ocazie importantă de a întoarce soarta meciului, în prelungiri, dar Gregorio a ratat o lovitură liberă importantă. Astfel, echipele eliminate din competiție au fost FCSB și Dinamo.

FCU Craiova – FCSB și Dinamo – Oțelul LIVE SCORE

UPDATE: Meciurile serii s-au încheiat! FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3!

Min 90+3 în Dinamo – Oțelul 3-3! Gregorio a ratat lovitura liberă!

Min 90 în Dinamo – Oțelul 3-3! Final incendiar pe Arcul de Triumf! Cisse și Dorinel Munteanu au primit roșu, iar „câinii” au primit o lovitură liberă de la marginea careului.

Reclamă

Min. 83 în Dinamo – Oțelul 3-3! Gregorio a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap senzațională!

Min. 65 în Dinamo – Oțelul 2-3! După o cursă de senzație, Amzăr l-a învins fără probleme pe portarul moldovenilor, cu un șut puternic la colțul scurt, din lateralul careului.

Min. 57 în Dinamo – Oțelul 1-3! Cisse a trimis mingea în poartă la finalul unei faze fixe! Mingea a fost trimisă în careu, din corner, iar jucătorul lui Dorinel Munteanu a împins-o în poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53 în Dinamo – Oțelul 1-2! Bena și-a trimis, într-un mod uluitor, mingea în propria poartă. Un jucător al lui Dorinel Munteanu a centrat mingea în fața porții, iar, fără niciun adversar în zonă, jucătorul „câinilor” a trimis balonul în propria poartă.

Pauză în Dinamo – Oțelul 1-1!

Pauză în FCU Craiova – FCSB 2-0! 

Min. 44 în FCU Craiova – FCSB 2-0! Van Durmen a înscris și el, după ce balonul a fost deviat, în mod nefericit, de Djokovic!

Min. 40 în FCU Craiova – FCSB 1-0! Bauza a deschis scorul, după ce a primit o pasă excelentă de la Chițu, în interiorul careului! Andrei Vlad nu a reușit să intervină, iar mingea a intrat în plasă.

Min. 25 în Dinamo – Oțelul 1-1! Teles a restabilit egalitatea, cu un șut din interiorul careului!

Min. 21 în Dinamo – Oțelul 1-0! Bena a descgus scorul, cu o lovitură de cap!

Reclamă

UPDATE: Au început cele două meciuri! Toate echipele luptă pentru calificare!

Echipele de start pentru partida dintre FCU Craiova și FCSB:

Așa cum era de așteptat, vicecampioana României nu contează pe toți titularii obișnuiți la această partidă de Cupă. De asemenea, nume importante nu se află nici pe banca de rezerve.

FCU Craiova: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Padula, Negru – Achim(c), Van Durmen – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu;

Rezerve: Mogoșanu, Sidibe, Pop, Ibrahim, Albu, Blănuță, Danny, Bahassa;

Antrenor: Giovanni Costantino

FCSB: Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Lixandru, Ov. Popescu(c), Djokovic – Rotariu, Băluță, Radaslavescu;

Rezerve: Udrea, Șut, Miculescu, Toma, Laszlo, Olaru, Pantea, Radunovic, Popa;

Antrenor: Elias Charalambous

Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc pe data de 12 noiembrie și s-a încheiat cu victoria echipei pregătite de Elias Charalambous, cu scorul de 2-1.

În cadrul Cupei, ambele echipe au șanse mari la calificare, chiar dacă această partidă s-ar termina și cu un rezultat de egalitate. Iată scenariile prin care cel puțin una dintre cele două formații se poate califica în sferturile Cupei:

Echipa care va câștiga acest meci se va califica automat
În caz de egalitate, FCSB este calificată matematic. FCU Craiova s-ar califica doar dacă Dinamo o învinge pe Oțelul la diferență de un gol, iar oltenii să înscrie cu un gol mai mult decât „câinii”.

Iată situația grupei C a Cupei României, înainte de meciurile din etapa a 3-a:

1. Oțelul – 4 puncte (2 meciuri jucate)
2. FCSB – 4 puncte (2 meciuri jucate)
3. FCU Craiova – 4 puncte (2 meciuri jucate)
4. FC Zalău – 3 puncte (3 meciuri jucate)
5. Dinamo – 2 puncte (2 meciuri jucate)
6. FC Bihor – 1 punct (3 meciuri jucate)

Mihai Stoica laudă un jucător de la FCSB, pe care Gigi Becali l-a criticat

Mihai Stoica spune că Damjan Djokovic este un exemplu pentru toată lumea pentru modul în care se antrenează. După câteva evoluţii mai slabe, Becali a decis să îl scoată din prima echipă pe mijlocaş. Djokovic a jucat 21 de meciuri pentru FCSB în acest sezon şi a marcat de 4 ori şi a dat o pasă decisivă.

„Djokovic e un băiat senzaţional, foarte deosebit de alţii. Am văzut foarte mulţi jucători cărora le place să se antreneze, dar cei care trec de o vârstă se antrenează aşa în 2/4, nu e cazul lui Djokovic. 

Eu n-am văzut jucător să se antreneze cu o aşa asiduitate. Nu l-am văzut la un antrenamente să fie puţin sub ce e de obicei. Toată viaţa a fost titular, aici experimentează şi o situaţie de genul ăsta. E excepţional, un exemplu pentru toată lumea”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și