Închide meniul

Dragoş Grigore, la primul meci al sezonului pentru Rapid! Ce a spus după egalul cu CSA. Toate reacţiile partidei sunt AICI

Bogdan Stănescu Publicat: 1 noiembrie 2023, 23:20

Reclamă
Dragoş Grigore, la primul meci al sezonului pentru Rapid! Ce a spus după egalul cu CSA. Toate reacţiile partidei sunt AICI

Dragoş Grigore, la primul meci al sezonului pentru Rapid

Dragoș Grigore / SPORT PICTURES via Hepta

Dragoş Grigore s-a aflat la primul meci al sezonului pentru Rapid, în derby-ul cu CSA Steaua! Fundaşul a spus că se pregăteşte aşa cum trebuie şi aşteaptă să joace şi în alte partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Cătălin Cîrjan a primit o şansă la meciul cu CSA Steaua, încheiat 0-0. Cîrjan a spus şi el că nu a profitat de şansa oferită de antrenor.

Dragoş Grigore, la primul meci al sezonului pentru Rapid!

Ştiam că în meciurile de Cupă apar surprize. Am încercat să demonstrăm că suntem Rapid Bucureşti, că ne batem la primele locuri în Ligă.

Din păcate nu am reuşit să câştigăm.

Mi-era dor să joc. A fost o perioadă şi când am lipsit fiindcă am fost accidentat.

Reclamă

Acestea au fost deciziile antrenorului. Aşa cum am mai spus-o, nu îmi rămâne decât să mă pregătesc, să respect deciziile antrenorului.

„Mă surprinde că nu arătăm aşa cum trebuie”

Chiar dacă am debutat atât de târziu în acest sezon, m-am bucurat de fotbal.

Uneori mă surprinde că nu arătăm aşa cum trebuie.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul rămâne. Avem de câştigat meciul cu CFR de acasă.

Urmează meciul cu FCSB de duminică, trebuie să ne pregătim fizic şi mental.

Atunci când ţi se oferă şansa de a juca, trebuie să demonstrăm că merităm să îmbrăcăm tricoul Rapidului. Presiune este şi a fost mereu”, a declarat Dragoş Grigore pentru digisport.ro după CSA Steaua – Rapid 0-0.

Cătălin Cîrjan: „Am intrat în jocul lor”

Ne-am făcut meciul greu, am intrat în jocul lor şi nu ne-am putut face jocul.

Nu mă aşteptam la această situaţie (n.r: să joace atât de puţin), eu îmi fac treaba la antrenament şi când mi se oferă şansa încerc să joc cât mai bine.

Nu pot să vorbesc despre evoluţia mea, suntem mulţi pe teren. Am încercat să dau ce e mai bun. S-a jucat cu mingi lungi, la bătaie, nu e un joc care mă caracterizează.

Nu se pune problema să fiu afectat psihic.

Reclamă

Cu siguranţă (n.r.: i-a testat Bergodi), ni s-a dat o şansă, din păcate nu am profitat de ea.

Suntem dezamăgiţi. Voiam să câştigăm şi să ne calificăm. Ceea ce ne rămâne e să batem CFR-ul în ultimul meci.

Fanii au fost alături de noi şi le mulţumim pentru asta”, a declarat Cătălin Cîrjan pentru digisport.ro după egalul Rapidului cu CSA Steaua.

„Au crezut în ‘steaua’ lor!” Anghel Iordănescu, reacţie clară după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid

Anghel Iordănescu a oferit o reacţie clară, după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid, în Cupa României. Fostul selecţioner a apreciat evoluţia „militarilor”, declarând faptul că jucătorii lui Daniel Opriţa au crezut în şansa lor.

„Cred că a fost un spectacol mai mult în tribune decât pe teren. Steaua a făcut o partidă bună, ridicându-se la nivelul adversarului, care din păcate astăzi nu a jucat atât de bine. Mi-a plăcut agresivitatea Stelei, devotamentul jucătorilor, au crezut în steaua lor.

Trebuie să recunosc că şi Rapidul a început meciul cu o formulă inedită, contează omogenitatea, faptul că jucătorii care au intrat pe teren nu au mai jucat de mult, şi se explică evoluţia Rapidului.

Dar repet, Steaua a făcut o partidă bună, dacă marca, prindea mai mult curaj şi mai multă încredere”, a declarat Anghel Iordănescu.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” Vezi toate știrile
Citește și