Închide meniul

„E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României!

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 15:35

Reclamă
„E o mare porcărie! Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României!

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat, într-un mod dur, formatul competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea finală din acest sezon de Cupa României se va juca pe data de 15 mai. Atunci, Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați se vor lupta pentru marele trofeu.

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României

„Mitică” a spus că o echipă din Liga a 2-a nu ar fi ajuns în finala Cupei dacă programul din această competție nu ar fi fost unul aglomerat. Totodată, Dumitru Dragomir a spus că Răzvan Burleanu ar trebui să ia în calcul schimbarea acestui format, care a stârnit și în trecut mai multe reacții negative din partea oamenilor din fotbalul românesc.

„Nu am nimic cu cele două finalistele din acest sezon. Departe de mine acest gând! Însă, dacă Voluntariul juca cu echipa de bază niciodată Corvinul, care acum este o echipă de Liga 2, nu ajungea în finală. Însă, până la urmă le transmit celor de la Corvinul un mare bravo pentru această reușită.

Acest format de desfășurare al Cupei României mi se pare o mare porcărie. E o prostie! Meciurile sunt prea aglomerate, datele sunt puse cum sunt puse că alte ferestre nu sunt, și sunt mult mai multe meciuri. Așa că, foarte multe echipe preferă să joace în Cupa României cu rezervele, în special echipele mari de la noi din România.

Reclamă

Burleanu și cei de FRF trebuie să mediteze asupra acestui aspect, iar dacă lor le place ce se întâmplă acum în România, atunci e treaba lor. Mie mi se pare o prostie și cum se joacă acum începând din sferturi. Păi cum să nu joci tu tur – retur sferturile și semifinalele Cupei României?

Pe timpul lui Mircea Sandu și al meu nu se juca în acest fel. Vedeați voi pe atunci în Cupa României ca Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova, dar și alte echipe să joace cu rezervele? Niciodată!”, a spus Dumitru Dragomir, la prosport.ro.

Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali

„Oracolul din Bălcești” este de părere că Gigi Becali „va fi făcut sfânt” pentru această inițiativă. De asemenea, Dumitru Dragomir a menționat că imaginile cu crucea pe care Gigi Becali o va proiecta vor face înconjurul lumii.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a terminat de mult, tot spuneam că nu au cum să piardă. Nici dacă nu mai joacă nu îl prind din urmă, se bat între ele. Termină la 15 puncte de a doua. S-a terminat, ce miracole la fotbal. O face pentru toată omenire, toată omenirea va afla de chestia asta (n.r. crucea din drone).

Nu va exista televiziune pe pământ care să nu dea imaginea asta, o cruce luminoasă deasupra meciului. Nu a mai existat așa ceva. Gigi Becali va fi făcut sfânt, dacă nu va fi așa să nu îmi spuneți Mitică Dragomir”, a spus fostul șef al LPF, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și