Închide meniul

Gică Hagi, avertisment pentru Adrian Mutu înainte de Rapid – Farul: „Nu o să le fie ușor, sută la sută!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 15:13

Gică Hagi, avertisment pentru Adrian Mutu înainte de Rapid – Farul: „Nu o să le fie ușor, sută la sută!

Discursul lui Gică Hagi după Chindia - Farul 1-1

Gică Hagi este managerul celor de la Farul / Captură Youtube

Gică Hagi a avut un avertisment pentru Adrian Mutu înainte de Rapid – Farul. Cele două echipe se vor duela în Cupa României, în etapa a doua a grupelor. Meciul „de foc” din Giulești se va disputa în această seară, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a anunțat că va folosi mai mulți jucători tineri la meciul cu Rapid, dar indiferent de echipa de start, „Regele” este convins că le face viața grea elevilor lui Adrian Mutu.

Gică Hagi, avertisment pentru Adrian Mutu înainte de Rapid – Farul

După partida din Cupă, Farul va juca pe terenul Chindiei Târgoviște, în Liga 1, înainte de pauza competițională.

„Abia aștept să treacă aceste două meciuri și să vină pauza competițională. În cupă și în campionat. Sper să facem două meciuri bune și să le câștigăm. (n.r. – despre meciul din Cupă cu Rapid) Am tineri foarte buni și o să îi vedeți acolo. Ușor nu o să le fie cu noi, sută la sută”, a spus Gică Hagi, înainte de Rapid – Farul, în Cupa României

Rapid este lider în grupa C din Cupa României, cu 3 puncte, după prima rundă. Farul este pe 2, cu un singur punct.

Reclamă

Cum arată clasamentul grupei C din Cupa României:

1. Rapid 3p
2. Farul Constanța 1p
3. CSM Alexandria 1p
4. U Cluj 1p
5. CFR Cluj 1p
6. Dumbrăvița 0p

Ce a spus Adrian Mutu după ce a fost criticat de Gică Hagi

Adrian Mutu a oferit o reacție după ce a fost criticat de Gică Hagi. Mutu a vorbit despre relaţia pe care o are cu „Regele”. Managerul celor de la Farul s-a arătat deranjat de faptul că „Briliantul” a făcut publică o discuţie avută la miezul nopţii, în care l-a recomandat pe Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând, a fost o discuție între mine și Adi Mutu, nu pentru presă. Doi, Alibec este la noi, așa că suntem cu un pas înainte acum, probabil”, a fost declaraţia iritată a lui Hagi.

Adrian Mutu a spus că l-a sunat pe Gică Hagi pentru a lămuri acest aspect, însă nu a mai dat detalii despre conţinutul discuţiei.

”A zis el că s-a supărat? Ți-a spus ție? De ce nu l-ați întrebat? Am vorbit, dar nu mai spun ce am vorbit cu el”, a spus Adrian Mutu, înaintea derby-ului cu FCSB, pierdut de Rapid cu 3-1.

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și i-a spus să-l transfere pe Denis Alibec

Adrian Mutu a declarat că va lua în calcul un posibil transfer al lui Denis Alibec în Giulești, după ce se va sfătui cu acționarii Rapidului, Victor Angelescu și Dan Șucu.

„După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 și jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simțit forța Rapidului la nivel fizic și nu numai.

Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aș avea șanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.

Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) și cu domnul Șucu.

Reclamă

Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.

Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a și declarat, după meciul cu noi, că “ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?”, dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și