Închide meniul

Gică Hagi se gândeşte la titlu, după ce Farul a învins Rapid în Cupa României: „Putem să câştigăm orice meci”

Viviana Moraru Publicat: 9 noiembrie 2022, 23:38

Gică Hagi se gândeşte la titlu, după ce Farul a învins Rapid în Cupa României: „Putem să câştigăm orice meci

Gică Hagi ştie când va deveni campion cu Farul

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

  • Gică Hagi, primele declaraţii după Rapid – Farul 0-2
  • Ce a declarat „Regele” despre şansele la titlu

Gică Hagi este cu gândul la titlul din Liga 1, după ce Farul s-a impus cu 2-0 în duelul cu Rapid, din Cupa României. „Regele” este convins că echipa sa poate bate orice adversar din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins-o pe Rapid, în duelul „de foc” din Cupa României. Constănţenii s-au impus graţie golurilor marcate de Carlo Casap, din penalty, şi Adrian Mazilu, pe final de joc. În următoarea rundă a competiţiei, trupa „Regelui” va înfrunta campiona României, CFR Cluj.

Gică Hagi se gândeşte la titlu, după Rapid – Farul 0-2, în Cupa României

Gică Hagi s-a declarat bucuros de victoria obţinută de echipa sa, în deplasarea de la Rapid. Pentru giuleşteni, a fost prima înfrângere suferită pe teren propriu, în actualul sezon.

Reclamă

Dacă până acum s-a ferit să ofere un răspuns despre şansele pe care le are la titlu, după victoria din Cupa Românie, Gică Hagi nu s-a mai putut abţine, şi a mărturirisit că se gândeşte să devină din nou campion în Liga 1, din postura de antrenor.

Întrebat despre jucătorii convocaţi la echipa naţională, din cadrul lotului Farului, Gică Hagi a avut o reacţie nervoasă, şi a mărturisit că atenţia trebuie îndreptată spre victoria reuşită pe terenul lui Rapid.

Reclamă

„A fost un meci greu, din toate punctele de vedere. I-am cunoscut mai bine în ultimul meci, ştiam ce potenţial au. Am fost inspirat, o victorie care ne menţine în lupta pentru calificare.

Nu pot sa zic ca nu ne gândim acolo (n.r. la titlu). E clar ca ne gandim, avem multe puncte. În privinţa Cupei, avem meci greu cu CFR Cluj, dar şi noi suntem puternici.

V-am spus, nu pot să promit, vom fi acolo şi ne dorim să câştigăm. Cred că putem să câştigăm orice meci, am arătat până în momentul de faţă asta. Suntem fericiţi că am caştigat în Giuleşti, unde nu e uşor. (n.r. despre Adi Mutu) El probabil se gândeşte la ce s-a întamplat, ştiam potenţialul Rapidului. Dar noi am arătat din nou că avem potenţial. Avem curaj, credem în ce facem.

Reclamă 4 / 0/3

Vine pauza, ne concentram pe meciul cu Chidnia, este o echipă în formă, ne dorim cele trei puncte. Am intrat în joc şi în Cupă, sperăm să batem şi CFR.

(n.r. jucătorii convocaţi la echipa naţională de la Farul) Nu mă interesează. Am câştigat astăzi, suntem fericiţi, nu mai mutaţi „bobul” în altă parte”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

Carlo Casap vrea să câştige Cupa României, după Rapid – Farul 0-2

Carlo Casap a deschis scorul pe arena din Giuleşti, din penalty. Jucătorul „Regelui” susţine că îşi doreşte să câştige Cupa României, dar şi titlul de campiona în Liga 1, alături de constănţeni.

„Nu am avut emoţii, mi-am propus să bat în colţul din dreapta. Ne-am încurcat cu Alexadria, dar suntem fericiţi ca astăzi am reuşit un rezultat mare. Este un trofeu şi ne propunem sa-l castigam. Nu ştiu ce reguli are, ne-a dat peste cap noul format. Este important să câştigăm meciuirle, sper să mergem cât mai departe.

Chindia şi-a revenit în campionat, au un antrenor care i-a pus pe picioare, dar mergem pentru victorie, suntem echipa de pe primul loc. Este uşor să ajungi în frunte, dar mai greu este să te menţii. Am mai fost campion odată cu Viitorul, sper să mai fiu şi a doua oară. În play off se va da batalia, acolo se înjumătăţesc punctele”, a declarat Carlo Casap, pentru Digi Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”