Închide meniul

Gigi Becali a răbufnit, după greşeala de arbitraj de la Galaţi: „E incompetenţă”. Propunerea făcută de patronul FCSB

Alex Masgras Publicat: 1 noiembrie 2023, 10:53 / Actualizat: 1 noiembrie 2023, 12:42

Reclamă
Gigi Becali a răbufnit, după greşeala de arbitraj de la Galaţi: „E incompetenţă. Propunerea făcută de patronul FCSB

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Andrea Compagno

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la palat / Hepta

Gigi Becali a răbufnit, după greşeala de arbitraj de la Galaţi! În minutul 87 al partidei din Cupa României, FCSB a înscris prin Dawa, dar reuşita superbă a fundaşului central a fost anulată. Arbitrii au considerat că mingea ieşise în afara terenului, înainte de Ganea să centreze, dar acest lucru nu a putut fi observat din reluările tv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB a criticat arbitrajul şi consideră că echipei lui Elias Charalambous i-a fost anulat un gol perfect valabil. Reuşita anulată de Dawa din minutul 87 a avut loc la 1-0 pentru oaspeţi. În minutul 90+1, Oţelul a egalat prin Ariel Lopez.

Gigi Becali a răbufnit, după greşeala de arbitraj de la Galaţi

Gigi Becali a criticat şi VAR-ul şi crede că este vorba despre incompetenţă în ceea ce priveşte greşelile de arbitraj. De asemenea, patronul celor de la FCSB a mai declarat că va solicita arbitri străini la meciurile din play-off.

De asemenea, Becali s-a plâns şi de noul format al Cupei României. În faza grupelor, o echipă precum FCSB, este nevoită să joace toate cele trei partide în deplasare:

„Eu trebuie să iau în Cupa României că trebuie să joc în Europa. Eu am văzut mai multe, dar ca să scoţi mingea din poartă… Uite că scot mingea din poartă. E o chestie pe care nu o înţeleg. Avem VAR, dar pentru ce? Dacă eram cu CFR în competiţie mai ziceam. Dar nu e concurenţă.

Reclamă

E incompetenţă sau poate e cineva care are răutate pe mine. Fac orice împotriva mea. Exclud să fie împotriva mea. E doar tupeul Federaţiei pentru că ei sunt stăpâni şi fac ce vor. Cum să joc 3 meciuri în deplasare? O să propunem în playoff, fiecare echipă să îşi aleagă 5 meciuri pe care să le joace cu arbitri străini. Facem cerere.

Altceva nu ai ce să faci. Tu îmi impui mie să îmi iei banii? Cum să mă pui să joc cu 3 echipe în deplasare? Cum să pui nebunia asta?”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă susţinută la palat.

Gigi Becali a anunţat că doi jucători vor fi OUT din prima echipă de la FCSB

Gigi Becali ia măsuri radicale după ce FCSB nu a reuşit să câştige partida din Cupa României de la Galaţi. Patronul de la FCSB a anunţat că doi jucători vor fi out din prima echipă. La pauză, FCSB a schimbat numai puţin de 4 jucători. Au ieşit David Miculescu, Mihai Lixandru, Andrea Compagno și Damjan Djokovic şi au intrat Darius Olaru, Dorin Rotariu, Alexandru Băluță și Adrian Șut.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu aveţi lumină să vedeţi clasamentul. Nu cred că dacă luam de la City cinci jucători, nu cred de la Real Madrid şi cred că… Vorbesc doar despre primul loc şi gata. Suntem pe locul întâi şi sunt mulţumit de echipă, dar de echipa pe care o ştiu eu.

Nu vă spun care sunt, dar am văzut doi jucători care nu vor mai fi titulari în echipă şi mi-am pus baza în ei, i-am şi transferat dintre ei, dar nu vă pot da nume. Iau măsuri, fac selecţie. Până nu fac echipă puternică, îi schimb. Nu intră nici în echipă dacă nu-mi place de el.

Dacă şi cu parcă se plimbau în barcă. Ştiu că sunt pe locul întâi, sunt mulţumit de echipă şi sunt jucători care nu vor mai juca”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și