Închide meniul

Gigi Becali face front comun cu naşul Gică Hagi! Mihai Stoica: „FCSB dă 30.000, iar cei de la CFR Cluj stau în ‘patul’ lor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 11:07

Gigi Becali face front comun cu naşul Gică Hagi! Mihai Stoica: „FCSB dă 30.000, iar cei de la CFR Cluj stau în patul lor!

Gigi Becali l-a desfiinţat pe Billel Omrani

Gigi Becali este patronul FCSB / Inquamphotos / Inquam Photos via Hepta

Gigi Becali face front comun cu naşul Gică Hagi. Mihai Stoica a dezvăluit că patronul FCSB este revoltat din cauza deplasărilor pe care echipa sa trebuie să le facă în Cupa României. Din acelaşi motiv a răbufnit recent şi „Regele” Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cei care au dar banii, sponsorul nostru oficial, nu cred că au realizat ce se întâmplă. Să luăm concret cazul nostru. Echipa noastră dă cea mai mare audienţă, umplem stadioanele. Cu rezervele la Arad a fost sold-out. Noi întâmpinăm cele mai mari obstacole.

Gigi Becali face front comun cu naşul Gică Hagi

N-am luat charterul până la Arad, că era 30.000. Noi ne-am dus cu avionul la Timişoara, de acolo ne-am dus cu autocarul la Arad şi invers. Ne costă… Mă rog. Mergem la Galaţi, jucăm cu calificarea pe masă la Botoşani.

Gigi spunea aseară: <<Bun. Şi ăia cum joacă? Stai, mă, ce Mioveni? Noi nu jucăm cu Mioveni>>. <<E o chestie pe care nu o înţelege nimeni>>. Cu cinci puncte ai şanse mari să nu te califici. Unei echipe căreia ar trebui să-i faci avantaje ca s-o ai în fazele finale, tu îi faci cele mai mari dezavantaje. Să mă ierte… Rapid joacă acasă cu Dumbrăviţa, Rapid din play-out. Hagi are dreptate, a venit de acolo (n.r. – de la Constanţa) şi s-a dus la Alexandria.

Mihai Stoica: „Nu mă gândeam că putem avea asemenea deplasări!

(n.r. – calificarea din grupa de Cupa României) Da, cele mai multe puncte din seria asta pe care le fac echipele care nu se întâlnesc între ele. Eu am crezut că la egal se bat penalty-uri (n.r. – râde). Mărturisesc că nu cunosc criteriile de departajare între locuri, o să mă uit.

Reclamă

Şi eu prima dată am zis că e ceva nou, merită încercat, dar nu mă gândeam că putem avea asemenea deplasări. Noi să fim cei mai dezavantajaţi, că nici măcar Clujul (n.r. – CFR) nu e dezavantajat, că joacă în deplasare la Cluj (n.r. – cu U Cluj), stau în patul lor”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după CSM Alexandria – Farul Constanţa 2-2

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după CSM Alexandria – Farul Constanţa 2-2. „Regele” s-a enervat din cauza organizării pentru confruntarea din Cupa României.

Gică Hagi a fost un car de nervi după ce nu a văzut niciun copil de mingi la duelul disputat cu CSM Alexandria. Şi deplasarea l-a scos din minţi pe „Rege”.

Reclamă 4 / 0/3

„Publicul s-a bucurat, a fost un meci frumos. Am întâlnit un adversar bun. Trebuia să fim mai inteligenţi. Eu am jucat, fiecare a dat cât a putut, cât poate fiecare. Asta e, mergem înainte. Gabi e acolo, creşte, încă nu e el. Trebuia să facem mai multe. Când primeşti gol, e normal să fii dezamăgit. Puteam să fim dezamăgiţi. E mai mult vorba de echipă.

Rapid joacă meci acasă, noi mergem 400 km. Am venit la meci şi nu am văzut niciun copil de mingi. Nu există! Scuzaţi-mă! Dacă ăla nu e gol, atunci… Am făcut 400 km şi nu erau copiii de mingi. Unde suntem? E păcat. Suntem prea departe”, a declarat Gică Hagi, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și