Închide meniul

Grupele Cupei României | Universitatea Craiova – Farul 4-0! Oltenii şi Voluntari s-au calificat în sferturi

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 20:49

Reclamă
Grupele Cupei României | Universitatea Craiova – Farul 4-0! Oltenii şi Voluntari s-au calificat în sferturi

Grupele Cupei României | Universitatea Craiova - Farul 4-0!

Jucătorii Universităţii Craiova, bucurie în timpul unui meci/ Hepta

Grupele Cupei României | Duelul dintre Universitatea Craiova şi Farul, încheiat cu scorul de 4-0, a fost în format live text, pe AS.ro. Oltenii s-au calificat în sferturile Cupei României, după victoria la scor cu campioana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de olteni, din Grupa D a Cupei României, s-a mai calificat în sferturi şi Voluntari. Ilfovenii au remizat în ultima rundă cu UTA, scor 0-0. Aceştia au profitat de remiza dintre Tunari şi Buzău, pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.

Grupele Cupei României | Universitatea Craiova – Farul 4-0

Final! Universitatea Craiova – Farul 4-0! Oltenii au făcut show cu campioana şi s-au calificat în grupele Cupei României! A patra victorie consecutivă pentru trupa din Bănie, alături de tehnicianul bulgar, Petev.

Min. 86: Universitatea Craiova – Farul 4-0! Atanas Trică a reuşit să marcheze şi el, cu un şut de la marginea careului!

Min. 82: Gol anul pentru Universitatea Craiova! Danciu a reuşit să marcheze, însă reuşita sa a fost anulată de VAR, pe motiv de offside.

Reclamă

Min. 54: Universitatea Craiova – Farul 3-0. Echipa lui Petev este dezlănţuită. Kurtic a marcat şi el.

Min. 52: Universitatea Craiova – Farul 2-0. Baiaram a majorat scorul cu un şut de la marginea careului!

Min. 45+1: Universitatea Craiova – Farul 1-0! Koljic a dat lovitura pe finalul primei reprize! Atacantul oltenilor a marcat cu un şut perfect, din pasa lui Baiaram!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 11: Ocazie Farul! Cojocaru a şutat periculos din interiorul careului, însă Lazar a respins in extremis.

Min. 1: A început duelul dintre Universitatea Craiova şi Farul!

Farul nu mai are şanse să se califice în sferturile Cupei României, deoarece nu are niciun punct, după două meciuri disputate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află pe locul secund în grupă, cu patru puncte, la egalitate cu liderul Voluntari, având nevoie de victorie pentru a se califica.

În faza sferturilor competiţiei se vor califica primele două echipe clasate în fiecare grupă. UTA are trei puncte, iar în cazul în care va învinge Voluntari, poate spera la calificarea în sferturi, aşa cum de altfel speră şi ilfovenii, care sunt pe primul loc în grupă.

Tunari are două puncte în grupă, acumulate după remizele cu Voluntari şi Universitatea Craiova. Buzău, de cealaltă parte, are trei puncte, după victoria din runda precedentă cu Farul.

La meciul cu Farul, Universitatea Craiova le-a pregătit o surpriză fanilor. Suporterii cu vârste sub 18 ani vor avea intrarea gratuită pe stadionul „Ion Oblemenco”, oficialii formaţiei din Bănie oferindu-le acestora un cadou de Moş Niculae.

Gică Hagi a dat o super-lovitură pe piaţa transferurilor

Gică Hagi a dat încă o super-lovitură pe piaţa transferurilor. „Regele” l-a vândut pe Enes Sali în Statele Unite. Chiar dacă suma nu a fost anunţată oficială, în conturile Farului va intra o sumă importantă de bani.

Reclamă

Enes Sali a semnat cu FC Dallas şi pleacă de la campioana României. Mijlocaşul în vârstă de 17 ani va juca în MLS şi va fi rivalul lui Lionel Messi şi Alexandru Măţan.

„Mulțumim și mult succes în noua provocare, Enes Sali!

🤝 Farul Constanța și FC Dallas, formație care evoluează în Conferința de Vest din MLS, au ajuns la un acord pentru transferul lui Enes Sali„, a transmis Farul, pe pagina de Facebook.

Enes Sali a jucat în 15 meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A marcat un gol în 634 de minute!

Gică Hagi îl pierde în această iarnă şi pe Adrian Mazilu. Atacantul de 18 ani va juca la Brighton! Echipa din Premier League a plătit 3 milioane de euro şi l-a lăsat sub formă de împrumut pe Mazilu la Farul până la sfârştitul acestui an.

Au apărut informaţii încă din vară că Enes Sali este dorit în MLS. Potrivit gsp.ro, FC Dallas îl tenta atunci pe tânărul jucător al Farului cu un salariu de două milioane de dolari.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și