Închide meniul
NEWS ALERT

Gică Hagi a dat încă o super-lovitură pe piaţa transferurilor! Anunţul oficial făcut de Farul Constanţa

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2023, 18:09

Reclamă
Gică Hagi a dat încă o super-lovitură pe piaţa transferurilor! Anunţul oficial făcut de Farul Constanţa

Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi a dat încă o super-lovitură pe piaţa transferurilor. „Regele” l-a vândut pe Enes Sali în Statele Unite. Chiar dacă suma nu a fost anunţată oficială, în conturile Farului va intra o sumă importantă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali a semnat cu FC Dallas şi pleacă de la campioana României. Mijlocaşul în vârstă de 17 ani va juca în MLS şi va fi rivalul lui Lionel Messi şi Alexandru Măţan.

OFICIAL | Gică Hagi a dat încă o super-lovitură pe piaţa transferurilor!

„Mulțumim și mult succes în noua provocare, Enes Sali!

🤝 Farul Constanța și FC Dallas, formație care evoluează în Conferința de Vest din MLS, au ajuns la un acord pentru transferul lui Enes Sali„, a transmis Farul, pe pagina de Facebook.

Reclamă

Enes Sali a jucat în 15 meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A marcat un gol în 634 de minute!

Gică Hagi îl pierde în această iarnă şi pe Adrian Mazilu. Atacantul de 18 ani va juca la Brighton! Echipa din Premier League a plătit 3 milioane de euro şi l-a lăsat sub formă de împrumut pe Mazilu la Farul până la sfârştitul acestui an.

Au apărut informaţii încă din vară că Enes Sali este dorit în MLS. Potrivit gsp.ro, FC Dallas îl tenta atunci pe tânărul jucător al Farului cu un salariu de două milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul trecut, Enes Sali a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Gică Hagi. Mijlocaşul a prins 22 de meciuri în stagiunea în care constănţenii au câştigat titlul.

Gică Hagi a fost întrebat, încă din luna octombrie, despre posibila plecare a lui Enes Sali. „Regele” nu a vrut să ofere mai multe detalii despre viitorul mijlocaşului său de 17 ani.

Poate fi. Atât pot să spun. În iarnă se deschide perioada de transferuri. Poate fi, doar atât pot să vă zic. Nu știu ce s-a scris, nu știu dacă este corectă echipa. Până în iarnă poate să vină și alții”, a declarat atunci Gică Hagi.

Gică Hagi ştie care poate fi „arma secretă” a României la EURO 2024

Gică Hagi ştie care poate fi „arma secretă” a României la Campionatul European. „Regele” a amintit de semifinala bifată de „tricolorii mici” la Campionatul European U21 din 2019, mărturisind că jucătorii care au evoluat la acel turneu final vor reprezenta piesele de bază şi pentru naţionala lui Edi Iordănescu, anul viitor.

Nu întotdeauna te găsești într-un moment foarte bun. E important că după începutul mai greu de campanie, România a excelat. Generația are a făcut semifinală de Euro în 2019 va fi, cu siguranță, baza echipei naționale. Au făcut performanță, e o generație foarte bună. Au ajuns în semifinale, succesul dă încredere și curaj că poți să faci mai mult. Au făcut-o atunci, vor face și la maturitate lucruri frumoase.

Toate sunt foarte bune, toate sunt. Trebuie să fii conștient că întâlnești echipe care sunt capabile să te bată. Dar și tu trebuie să ai încredere, să te duci convins că poți să câștigi cu ele. Dacă faci bine ambele faze! Trebuie să fii competitiv, în ceea ce înseamnă ritmul și intensitatea jocului. Va conta cum se va ajunge în vară cu jucătorii, să fie sănătoși. Există un grup de jucători care a crescut. Vor fi și mai buni în 6 luni. Nu suntem noi favoriții turneului, dar mental trebuie să lucreze la acest lucru, să-și spună că se poate să bată pe oricine”, a declarat Gică Hagi, conform playsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și