Închide meniul

Haos la FCSB! Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi: „E grav! Jucătorii nu au făcut ce le-a spus Nicolae Dică!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 octombrie 2022, 8:29

Haos la FCSB! Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi: „E grav! Jucătorii nu au făcut ce le-a spus Nicolae Dică!

Mihai Stoica, surprins de numirea lui Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după remiza cu UTA Arad din Cupa României, scor 2-2. Echipa lui Nicolae Dică s-a prăbușit pe final, iar principalii vinovaţi sunt jucătorii care nu au ascultat de cerinţele antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al roş-albaştrilor a fost un car de nervi în ultimele 15 minute ale partidei de la Arad, când 4 jucători au fost eliminaţi. Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Tavi Popescu sunt cei 3 fotbaliști roș-albaștri care au văzut cartonaşul roșu de la Adrian Cojocaru.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi

Mihai Stoica a transmis că ceea ce au făcut fotbaliştii este grav, iar, cel mai probabil, vor exista repercusiuni.

„A fost ceva grav. Dică le-a spus jucătorilor ce trebuie să facă la faza fixă şi unii n-au făcut. Şi am luat gol. Asta a fost grav!”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de la FCSB va fi pedepsit după meciul cu UTA Arad

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de la FCSB va fi pedepsit după meciul cu UTA, încheiat la egalitate, scor 2-2. Este vorba despre Rachid Bouhenna, fundașul algerian care a deschis „balul” cartonașelor roșii din partida de la Arad. MM a anunțat că jucătorul de 31 de ani va fi amendat după ce a fost eliminat în duelul din Cupa României.

Reclamă

Rachid Bouhenna a fost trimis mai devreme la vestiare de arbitrul Adrian Cojocaru, în minutul 83, după ce a încasat două cartonașe galbene într-un interval de câteva secunde.

În total, Cojocaru a eliminat 4 jucători: 3 de la FCSB și unul de la UTA. Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Tavi Popescu sunt cei 3 fotbaliști roș-albaștri care au văzut roșu în confruntarea de la Arad.

„Bouhenna va plăti amendă. Radunovic nu va fi sancţionat. Pot să îi reproşez, că are experienţă, dar dacă ar fi dat fault la Musi, nu mai era niciun cartonaş”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă 4 / 0/3

Eliminații din Cupa României, suspendați în Liga 1

Cei 3 jucători ai FCSB-ului, eliminați în meciul de la Arad, vor fi suspendați în următoarea partidă a FCSB-ului. Așadar, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Tavi Popescu nu vor putea fi folosiți în duelul cu Sepsi, din Liga 1.

”Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza competiţiei, se face în primul joc oficial disputat de echipă, cu respectarea prevederilor art. 41 din Regulamentul Disciplinar”, se arată în regulamentul FRF.

Recomandări
  • Haos la FCSB
  • Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și