Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de la FCSB va fi pedepsit după meciul cu UTA: „Va plăti o amendă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 octombrie 2022, 23:53

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de la FCSB va fi pedepsit după meciul cu UTA: „Va plăti o amendă!

Veste uriaşă pentru Nicolae Dică

Nicolae Dică, alături de Mihai Stoica / SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de la FCSB va fi pedepsit după meciul cu UTA, încheiat la egalitate, scor 2-2. Este vorba despre Rachid Bouhenna, fundașul algerian care a deschis „balul” cartonașelor roșii din partida de la Arad. MM a anunțat că jucătorul de 31 de ani va fi amendat după ce a fost eliminat în duelul din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna a fost trimis mai devreme la vestiare de arbitrul Adrian Cojocaru, în minutul 83, după ce a încasat două cartonașe galbene într-un interval de câteva secunde.

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de la FCSB va fi pedepsit după meciul cu UTA

În total, Cojocaru a eliminat 4 jucători: 3 de la FCSB și unul de la UTA. Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Tavi Popescu sunt cei 3 fotbaliști roș-albaștri care au văzut roșu în confruntarea de la Arad.

Dintre cei 3, Mihai Stoica a precizat că numai Bouhenna va fi amendat.

„Bouhenna va plăti amendă. Radunovic nu va fi sancţionat. Pot să îi reproşez, că are experienţă, dar dacă ar fi dat fault la Musi, nu mai era niciun cartonaş”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă
Reclamă

Cei 3 jucători ai FCSB-ului, eliminați în meciul de la Arad, vor fi suspendați în următoarea partidă a FCSB-ului. Așadar, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Tavi Popescu nu vor putea fi folosiți în duelul cu Sepsi, din Liga 1.

”Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza competiţiei, se face în primul joc oficial disputat de echipă, cu respectarea prevederilor art. 41 din Regulamentul Disciplinar”, se arată în regulamentul FRF.

Rachid Bouhenna a deschis „balul” cartonașelor roșii, în UTA – FCSB 2-2

Rachid Bouhenna a întârziat executarea unei lovituri libere din propria jumătate, iar centralul l-a avertizat cu primul galben.

Reclamă

Ulterior, fundașul FCSB-ului a plecat spre centrul terenului, lăsându-l să execute pe portarul Andrei Vlad. În drumul către jumătatea adversă, Rachid Bouhenna l-a aplaudat în mod ironic pe Adrian Cojocaru pentru avertismentul acordat, iar arbitrul n-a stat la discuții.

Centralul partidei a scos și al doilea galben și l-a eliminat pe algerian. Acestuia nu i-a venit să creadă și a încercat din răsputeri să-l convingă să întoarcă decizia, însă totul a fost în zadar. A urmat apoi o „ploaie” de cartonașe roșii. Într-un interval de numai 11 minute, Adrian Cojocaru a eliminat, în total, 4 jucători: 3 de la FCSB și unul de la UTA.

În mod incredibil, și Andrei Chindriș, de la UTA, a apelat la aplauze ironice la adresa arbitrului, în minutul 88. Fundașul arădenilor a recurs la gestul respectiv în timp ce se afla pe bancă, iar Cojocaru l-a trimis și pe el mai devreme la cabine.

Adrian Cojocaru a mai eliminat încă doi jucători de la FCSB în minutele de final ale meciului. Mai întâi, Risto Radunovic a fost eliminat pentru proteste. Apoi, în minutul 90+4, Octavian Popescu a primit și el al doilea galben, tot pentru o intrare neregulamentară. FCSB a încheiat meciul în 8 oameni și a primit gol la ultima fază. UTA a egalat in-extremis, prin Virgiliu Postolachi.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și