Închide meniul

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! 4 jucători eliminați în 11 minute! Roș-albaștrii au încheiat partida în 8 oameni

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 octombrie 2022, 23:02

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! 4 jucători eliminați în 11 minute! Roș-albaștrii au încheiat partida în 8 oameni

Haos total în finalul meciului UTA - FCSB 2-2!

Haos total în finalul meciului UTA - FCSB 2-2 / Captură Orangesport

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! Rachid Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul central Adrian Cojocaru, în meciul din grupele Cupei României. Fundașul algerian a luat două cartonașe galbene în numai câteva secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 83 al partidei de la Arad, Bouhenna a întârziat executarea unei lovituri libere din propria jumătate, iar centralul l-a avertizat cu galben.

Haos total în finalul meciului UTA – FCSB 2-2! 4 jucători eliminați în 11 minute!

Ulterior, fundașul FCSB-ului a plecat spre centrul terenului, lăsându-l să execute pe portarul Andrei Vlad. În drumul către jumătatea adversă, Rachid Bouhenna l-a aplaudat în mod ironic pe Adrian Cojocaru, iar arbitrul n-a stat la discuții.

Centralul partidei a scos și al doilea galben și l-a trimis la vestiare pe algerian. Acestuia nu i-a venit să creadă și a încercat din răsputeri să-l convingă să întoarcă decizia, însă totul a fost în zadar.

A urmat apoi o „ploaie” de cartonașe roșii. Într-un interval de numai 11 minute, Adrian Cojocaru a eliminat, în total, 4 jucători: 3 de la FCSB și unul de la UTA.

Reclamă

În mod incredibil, și Andrei Chindriș, de la UTA, a apelat la aplauze ironice la adresa arbitrului, în minutul 88. Fundașul arădenilor a recurs la gestul respectiv în timp ce se afla pe bancă, iar Cojocaru l-a trimis și pe el mai devreme la cabine.

Adrian Cojocaru a mai eliminat încă doi jucători de la FCSB în minutele de final ale meciului. Mai întâi, Risto Radunovic a fost eliminat pentru proteste. Apoi, în minutul 90+4, Octavian Popescu a primit și el al doilea galben, tot pentru o intrare neregulamentară.

FCSB a încheiat meciul în 8 oameni și a primit gol la ultima fază. UTA a egalat in-extremis, prin Virgiliu Postolachi.

Reclamă 4 / 0/3

UTA – FCSB 2-2. Echipa lui Nicolae Dică, egalată la ultima fază!

UTA – FCSB 2-2. Roș-albaștrii au avut parte de un debut cu stângul în grupele Cupei României! Echipa lui Nicolae Dică s-a văzut egalată la ultima fază a meciului.  La final a plouat cu cartonașe roșii.

În minutul 7 al meciului UTA – FCSB, Albert Stahl a luat o acțiune pe cont propriu și a centrat în interiorul careului, acolo unde aștepta tânărul Rareș Pop. Puștiul de 17 ani de la UTA a preluat și a șutat repede, iar mingea a fost deviată de Radu Boboc peste Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului plecase deja în plonjon și a fost păcălit de traiectoria balonului.

FCSB a egalat după ce Hoxhallari a avut un atac întârziat direct pe glezna lui Miculescu. Jucătorul cumpărat de FCSB chiar de la UTA s-a prăbușit de durere. De la 11 metri, Radunovic l-a învins fără emoții pe Balauru.

Vicecampioana României a întors rezultatul în debutul reprizei secunde. Eduard Radaslavescu a reușit primul gol pentru FCSB cu un șut deviat de la marginea caruelui, care s-a oprit sub bara transversală.

În final a „plouat” cu cartonașe roșii. Mai întâi Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru. Apoi, Chindriș a fost sancționat cu aceeași unitate de măsură pentru același gest. Radunovic a văzut și el al doilea galben pentru un fault la mijlocul terenului. Nu a terminat meciul în teren nici Octavian Popescu, eliminat tot pentru un fault.

UTA a egalat la ultima fază a meciului, prin Virgiliu Postolachi, imediat după ce Cojocaru a arătat cartonașele roșii.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și