Închide meniul

Ilie Dumitrescu, reacție vehementă față de noul format al Cupei României: ”De ce trebuie să accepte asta?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 8:50

Ilie Dumitrescu, reacție vehementă față de noul format al Cupei României: ”De ce trebuie să accepte asta?”

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu a avut o reacție vehementă față de noul format al Cupei României. Fostul internațional român nu înțelege cum unele echipe sunt nevoite să-și dispute toate cele trei partide în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vineri s-au stabilit grupele, cât și programul din noul format al Cupei României. Rapid, Farul și CFR Cluj se află în aceeași grupă, însă trupa lui Dan Petrescu nu se va duela cu giuleștenii lui Adi Mutu.

Ilie Dumitrescu, reacție vehementă față de noul format al Cupei României

Ilie Dumitrescu a analizat partidele din Cupa României, după tragerea la sorți a grupelor, și a ajuns la concluzia că nu este corect ca unele formații să evolueze doar în deplasare. Dintre acestea, se numără FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

”Nu înțeleg de ce unele echipe joacă trei meciuri în deplasare. De ce trebuie să accepte chestia asta? De ce? Nu, de ce? De ce o echipă să joace toate partidele în deplasare? Te întreb! La fel și Petrescu, cred că și CFR-ul spunea… Să joace fiecare între ele! (n.r.- Era nevoie de formatul acesta) Bună întrebare”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Conform noului format al competiției, fiecare echipă va disputa 3 meciuri în grupă: un meci cu o echipă din urna 1, unul cu o echipă din urna a 2-a și altul cu o echipă din urna a 3-a.

Reclamă

Partidele se vor disputa pe terenul formației mai slab clasată în sezonul precedent. Prima rundă se va disputa pe 19 octombrie.

Dorinel Munteanu, gânduri mari înaintea duelului cu FCSB din Cupa României

Oţelul va înfrunta FCSB, Mioveni şi Gloria Buzău. După tragerea la sorţi, Dorinel Munteanu s-a declarat bucuros că se va dulea cu trupa lui Nicolae Dică, pe teren propriu.

Totodată, fostul internaţional român este de părere că echipa sa are şanse considerabile la calificare, lotul fiind unul competitiv.

Reclamă 4 / 0/3

„O grupă destul de grea, dar eu consider că avem șanse să mergem mai departe, atât cu Gloria Buzău, contranandidata noastră la promovare, cât și cu FCSB și Mioveni. Toate meciurile sunt foarte grele, dar, ținând cont că jucăm pe teren propriu, eu zic că avem șanse să mergem mai departe.

Mă bucur foarte mult că am picat cu FCSB din toate punctele de vedere. În primul rând pentru că revine la Galați, apoi pentru spectatori. Sunt convins că va fi stadionul plin și cu Buzăul și Mioveniul. Sper să ne atingem obiectivul și să ne calificăm.

Avem șansele noastre de a ne califica. Nu m-am decis încă în privința strategiei, mai am timp până pe 19 octombrie să mă decid. Pentru noi era obligatoriu să intrăm în grupe, trebuie să ne luptăm pe ambele fronturi. Avem lot numeros, echilibrat valoric și bine pregătit”, a declarat Dorinel Munteanu, după ce Oţelul şi-a aflat grupa din Cupa României.

Cum arată grupele Cupei României

Grupa A:

  • Sepsi
  • FC Voluntari
  • FC U Craiova 1948
  • Petrolul
  • Dinamo
  • Unirea Slobozia

Grupa B:

  • FCSB
  • FC Botoșani
  • CS Mioveni
  • UTA Arad
  • Oțelul Galați
  • Gloria Buzău

Grupa C:

  • CFR Cluj
  • Farul Constanța
  • Rapid
  • U Cluj
  • CSC Dumbrăvița
  • CSM Alexandria

Grupa D:

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și