Închide meniul

În afară de eliminarea ruşinoasă din Cupa României, Adrian Mutu a suferit şi alte umilinţe în carieră! Ce s-a întâmplat în trecut

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2024, 8:16

Reclamă
În afară de eliminarea ruşinoasă din Cupa României, Adrian Mutu a suferit şi alte umilinţe în carieră! Ce s-a întâmplat în trecut

Suma uluitoare pe care a încasat-o Adrian Mutu, la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia Images

Adrian Mutu a suferit şi alte umilinţe în carieră, în afară de înfrângerea cu 4-0 în faţa Corvinului din Cupa României. În luna mai a anului trecut, în perioada în care era antrenor la Rapid, Mutu a fost învins cu 7-2 de către Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu a părăsit-o pe Rapid pentru formaţia azeră Neftchi Baku, acolo unde a plecat la un salariu sensibil mai mare, dar începutul a fost unul la care nu se aştepta.

În afară de eliminarea ruşinoasă din Cupa României, Adrian Mutu a suferit şi alte umilinţe în carieră! Ce s-a întâmplat în trecut

În primele 6 meciuri a înregistrat doar 2 victorii. Mutu a fost învins de nou-promovata Araz Naxcivan. Înfrângerea ruşinoasă venea după un alt eşec, în meciul cu PFK Kapaz.

De altfel, Mutu nu a rezistat decât cinci luni şi jumătate pe banca azerilor.

La FCU Craiova, Adrian Mutu a avut un bilanţ dezastruos. În 12 meciuri cu el pe bancă, echipa patronată de Mititelu a înregistrat 6 înfrângeri, 3 remize şi 3 victorii.

Reclamă

Mioveni, Voluntari și FC Argeș au învins FCU în mandatul lui Mutu. În momentul în care a pierdut şi în derby-ul oraşului, contra Universităţii Craiova, Adrian Mutu a fost schimbat.

„Penibili!” Adi Mutu a vorbit despre demisie după umilinţa din Corvinul – CFR Cluj 4-0. S-a răstit şi la reporter

Adi Mutu a vorbit despre demisie după meciul Corvinul – CFR Cluj, scor 4-0, din sferturile de finală ale Cupei României. „Briliantul” a suferit un eşec incredibil, în faţa divizionarei secunde, şi a ratat cel mai important obiectiv pe care îl avea trasat de la Neluţu Varga.

Mutu era devastat la finalul meciului, după cel de-al patrulea gol înscris de divizionara secundă. Antrenorului de la CFR Cluj nu îi venea să creadă ce a păţit!

Reclamă 4 / 0/3

Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare).

A fost roşu clar, i-a spar nasul, nu avem ce să reproşăm. Am venit aici din respect pentru dumneavoastră, un meci fără istoric pentru noi. În seara asta am fost penibili, mai rău decât să fim penibili nu se poate.

Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă. Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Adi Mutu, dărâmat: „Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi”

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta.

În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și