Închide meniul

Laszlo Dioszegi, în „război” cu galeria lui Dinamo! Ce semn le-a făcut în timpul meciului: „Am fost înjurat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 8:23

Laszlo Dioszegi, în „război cu galeria lui Dinamo! Ce semn le-a făcut în timpul meciului: „Am fost înjurat!

Laszlo Dioszegi, anunț despre Cristiano Bergodi

Laszlo Dioszegi a răbufnit după Dinamo - Sepsi 2-3

Laszlo Dioszegi s-a aflat în „război” cu galeria lui Dinamo, la meciul câștigat de echipa sa, Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa a doua din grupele Cupei României, scor 3-2. Patronul covăsnenilor a răbufnit la finalul meciulul, explicând că a fost înjurat de fanii alb-roșii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dioszegi le-a replicat suporterilor dinamoviști printr-un semn care, spune el, a fost interpretat greșit de aceștia.

Laszlo Dioszegi, în „război” cu galeria lui Dinamo! Ce semn le-a făcut în timpul meciului

Finanțatorul lui Sepsi le-a transmis suporterilor cu pricina că nu au cei 7 ani de acasă. De-a lungul meciului de pe Arcul de Triumf, o parte dintre fanii „câinilor” au avut scandări xenofobe la adresa ungurilor, iar Laszlo Dioszegi a tras un semnal de alarmă.

„Mi-a plăcut stadionul, mic, cochet, cum avem și noi la Sf. Gheorghe. E păcat să nu fie folosit la fotbal. Avem nevoie de stadioane de 8.000-10.000 de locuri.

Am fost înjurat în timpul reprizei, mi-au adresat semne obsecene. Le-am arătat că am 7 ani de acasă și că nu vreau să le răspund, atât. Ei au înțeles că le-aș fi zis că de acum o să o batem pe Dinamo timp de 7 ani.

Reclamă

E o obișnuință, unele galerii strigă ce n-ar trebui să strige. Am văzut și la derby-ul dintre FCSB și Rapid, acum două zile. Nu se întâmplă doar la meciurile noastre. Fotbalul e un sport pentru toată lumea, dacă vrem să avem copii și femei pe stadion, astfel de scandări nu au loc”, a spus Laszlo Dioszegi, după Dinamo – Sepsi 2-3.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – Sepsi 2-3: „Avem puls!”

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după meciul Dinamo – Sepsi, scor 2-3, din Cupa României. Antrenorul „câinilor” a anunţat că echipa lui trebuie să-şi îndrepte toată atenţia spre meciurile din Liga 2.

Dinamo mai are şanse minime pentru a obţine calificarea în fazele eliminatorii din Cupă. Burcă le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de pe stadionul Arcul de Triumf, care a găzduit în premieră un meci între două echipe de club.

Reclamă 4 / 0/3

Avem puls, să spun aşa. Dar cumva, când pierzi, nu poţi să fii fericit. Eu personal aveam mai multe aşteptări de la meciul ăsta. Trebuie să fim realişti, să ştim de unde am plecat, unde suntem şi unde trebuie să ajungem. E o competiţie frumoasă, ne bucurăm că ne-am calificat în grupe.

Cred că este pentru prima dată când aceşti jucători simt ce înseamnă Dinamo. Am întâlnit o echipă cu un alt ritm de joc. Asta este, cred că am terminat partida cu capul sus. Mergem înainte, obiectivul nostru este de a face totul pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 2.

Au fost câteva meciuri în care ne-a lipsit luciditatea. Am vorbit cu băieţii în ultimele săptămâni. Cred că încrâncenarea cu care am jucat în ultimele meciuri ne-a luat puţin din creativitate şi luciditate”, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Fanii lui Dinamo au avut mai multe scandări xenofobe în timpul meciului cu Sepsi. Laszlo Dioszegi, patronul grupării din Sfântu Gheorghe, a fost „inamicul” numărul 1 al ultraşilor.

„Eu nu am auzit scandările de care spuneţi, suporterii noştri s-au comportat extraordinar. Pe stadion mai vine lumea şi îşi mai descarcă năduful. Această echipă trăieşte şi cu ajutorul suporterilor, noi ne dorim să le dăm câteva bucurii ale vieţii. Ataşamentul faţă de echipă nu se poate înlocui„, a mai spus Burcă.

Recomandări
  • Laszlo Dioszegi, în „război” cu galeria lui Dinamo
  • Ce semn le-a făcut în timpul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și