Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după calificarea Universităţii Craiova în semifinalele Cupei României. „Mai avem un pas!”. Marele regret: „M-am enervat pentru tot campionatul cu FCSB!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 23:04

Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după calificarea Universităţii Craiova în semifinalele Cupei României. „Mai avem un pas!. Marele regret: „M-am enervat pentru tot campionatul cu FCSB!

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Koljic (24), Andrei Ivan (29) şi Gustavo (63). Antrenorul grupării din Bănie nu şi-a menajat titularii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, prima reacţie după CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3

Mai avem un pas, semifinala. A fost un meci de Cupă, unde am întâlnit o echipă mult inferioară nouă. În unele momente am intrat şi noi în jocul ăsta haotic. În Cupă se întâmplă să ai şi surprize, să fie jucători care nu participă 100% la faze. Sunt fericit că ne-am calificat şi trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri din campionat.

Noi trebuie să încercăm cât putem de mult să formăm un 11 cât mai competitiv, să ne putem bate pentru cât mai multe meciuri„, a declarat Laurenţiu Reghecampf după CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3.

Marcator pe Oblemenco, Elvir Koljic a fost schimbat la pauză. Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care a ales să îl menajeze pe atacantul bosniac.

Koljic… am avut de la începutul jocului, cu el, un plan… să joace 45 de minute. Putea să mai marcheze. Eu sunt bucuros când termină sănătos un meci, vine după un an de pauză. Este un jucător cu care lucrăm foarte mult, dar avem nevoie de timp. Din păcate, după revenire a mai avut momente în care s-a accidentat. E un proces care durează. Este un băiat muncitor, serios, care îşi doreşte foarte mult. În multe momente are teama să nu se accidenteze din nou la gleznă„, a mai spus antrenorul Universităţii Craiova.

Reclamă
Citește și:

Trei înfrângeri la rând în Liga 1 are echipa patronată de Mihai Rotaru. Eşecul cu FCSB, de etapa trecută, a lăsat răni adânci.

M-am enervat pentru tot campionatul la meciul cu FCSB. S-a ratat foarte mult. În seara asta aveam o distanţă liniştitoare faţă de rivali. Acum voiam să ne facem doar antrenamentul, a fost o diferenţă mare şi aşa trebuia să fie.

Mergem la Botoşani, vom avea un meci greu. Probabil va ninge, va ploua. Dar trebuie să mergem să câştigăm, avem trei meciuri fără victorie şi ne îndepărtăm de obiectiv„, a precizat Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a ajuns pe locul 4 în Liga 1, la 17 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Recomandări
  • CSO Filiași – Universitatea Craiova 0-3
  • Ce a declarat Laurenţiu Reghecampf după victoria din Cupa României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și