Închide meniul

Liviu Ciobotariu a pus tunurile pe jucătorii săi după eliminarea din Cupa României: „Am jucat foarte slab, penibil”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 octombrie 2023, 21:14

Reclamă
Liviu Ciobotariu a pus tunurile pe jucătorii săi după eliminarea din Cupa României: „Am jucat foarte slab, penibil

Prima reacţie a lui Liviu Ciobotariu, după ce a plecat de la Sepsi. Tehnicianul le-a mulţumit fanilor şi celor din conducere pentru susţinerea de care a avut parte

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci la Sepsi/ Profimedia Images

Liviu Ciobotariu a pus tunurile pe jucătorii săi după eliminarea din Cupa României. Corvinul Hunedoara – Sepsi s-a încheiat 1-0, iar covăsnenii au părăsit Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi are un singur punct din două meciuri în grupa A din Cupa României. Petrolul a învins-o pe Chindia tot astăzi, cu 2-0, şi a consfinţit eliminarea din Cupa României a lui Sepsi. Covăsnenii câştigaseră Cupa României în ultimele două sezoane.

Liviu Ciobotariu a pus tunurile pe jucătorii săi după eliminarea din Cupa României

”Este clar că suntem ieșiți din această competiție, ne-am prezentat foarte slab. N-am avut ocazii de gol, am jucat contra unei echipe de liga a doua și vreau să-i felicit pentru victorie. Am jucat slab, foarte slab, penibil, n-am avut inspirație, nu ne-am apărat bine, am luat un gol din fază fixă unde trebuia să facem apărare om la om.

O situație delicată, pentru că suntem deținătoarea trofeului și cu atât este durerea mai mare. Am ieșit pe ușa din spate pentru că nu ne-am prezentat așa cum trebuia. Știam că întâlnim o echipă cu entuziasm, cu atitudine și am pierdut toate duelurile, n-am jucat practic nimic. În afară de suporterii noștri care au fost la înălțime, noi am jucat foarte slab.

Am venit cu moral, cu încredere, știam că adversarul are agresivitate în joc, că luptă pentru fiecare meci, iar noi nu ne-am prezentat așa cum trebuia. Foarte, foarte slab. Nu ne-au ieșit pasele, n-am verticalizat, am pasat mult înapoi, am pierdut foarte multe mingi la mijlocul terenului. Am schimbat și sistemul pentru a reuși să marcăm, dar n-a fost de ajuns”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro.

Reclamă

„Primul responsabil este antrenorul”

”De fiecare dată când echipa pierde, primul responsabil este antrenorul împreună cu staff-ul. E clar că-mi reproșez foarte multe. Eu sunt vinovatul principal pentru că eu fac antrenamentele, primul ”11” și schimbările.

N-am cum să renunț niciodată, nu este felul meu. E clar că atunci când lucrurile nu merg, te aștepți la orice ca și antrenor. Conducerea a fost alături de mine, de echipă, a avut răbdare, a venit această înfrângere și vom vedea în continuare”, a mai declarat Liviu Ciobotariu după înfrângerea cu Corvinul.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi: „S-au plâns că au stat la 4 stele și nu la 5”

Laszlo Dioszegi a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi. Patronul covăsnenilor a vorbit despre criza de la echipă, care a pierdut în mod surprinzător o partidă din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

„Aşa am auzit că există o problemă şi între jucători, încerc să vorbesc mâine cu ei să văd despre ce e vorba. Nu se înţeleg jucătorii. Aşa se aude. Nimeni nu mi-a zis clar, dar asta mi-au dat de înţeles.

Am auzit lucruri nefireşti, că de ce am dormit în Hunedoara la hotel de 4 stele şi nu la 5 stele. Unii jucători… Nu mi se pare normal. Noi am dat condiţii de primele cinci echipe din prima ligă şi nu mi se pare normal ca jucătorii să aibă asemenea discuţii.

Am auzit că unii sunt nemulţumiţi de hotel, că atunci când ceva merge bine în loc să se ocupe de fotbal se preocupă de altele. E un lucru pe care nu-l permitem la Sfântu Gheorghe.

Nu ştiu care sunt jucătorii, dar ştiţi că se află. Oricum, mâine discut cu toată lumea să văd care sunt problemele lor. Cu primele şi salariile suntem la zi, nu au ce să spună”, a spus patronul de la Sepsi, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și