Închide meniul

Marius Măldărăşanu e dezamăgit după eliminarea lui Hermannstadt din Cupa României: „E greu să câştigi trofee cu echipele mici”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 aprilie 2023, 22:37 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 17:24

Reclamă
Marius Măldărăşanu e dezamăgit după eliminarea lui Hermannstadt din Cupa României: „E greu să câştigi trofee cu echipele mici

Măldărăşanu, dezamăgit după eliminarea lui Hermannstadt

Marius Măldărăşanu / Profimedia Images

Marius Măldărăşanu e dezamăgit după eliminarea lui Hermannstadt din Cupa României. U Cluj a învins-o cu 2-1 pe Hermannstadt într-un meci disputat la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Măldăruşanu a deschis scorul, în minutul 41, prin Alhassan, dar U Cluj a întors apoi rezultatul. Pentru clujeni au marcat Chipciu (min. 51), care intrase la pauză, şi Mamadou Thiam (min. 71).

Marius Măldărăşanu e dezamăgit după eliminarea lui Hermannstadt din Cupa României

Marius Măldăruşanu mai are un singur obiectiv după eliminarea lui Hermannstadt în sferturile Cupei României, menţinerea în prima ligă. Hermannstadt este în prezent pe locul 7 al playout-ului, ce duce la barajul de menţinere în Liga 1.

Am visat frumos, chiar ne-am dorit. Și noi ca antrenori, și jucătorii își doresc să câștige trofee. E greu să câștigi trofee la echipele mici și sunt astfel de situații de care trebuie să profiți. Vedeam o luminiță la capătul tunelului, să fim și noi acolo cum au fost și Voluntari și Sepsi. Era o calificare, ne-am dorit-o, am visat-o, dar mergem înainte. Puteam face o performanță, dar acum ne rămâne doar campionatul și obiectivul principal, menținerea în prima ligă.

Ne gândim la următorul meci, trebuie să ne refacem rapid, apare oboseala. Vom juca împotriva Chindiei, o echipă care are jucători dinamici. Va trebui să strângem rândurile. Indiferent că jucăm la trei zile, ăsta este fotbalul„, a declarat Marius Măldărăşanu la finalul întâlnirii, citat de digisport.ro.

Reclamă

Ioan Ovidiu Sabău jubilează după calificarea lui U Cluj în semifinalele Cupei României

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale şi, mai ales, de rezultat.

Cred că am jucat bine, de aceea am reușit să revenim. Am avut posesie, am jucat repede. În a doua repriză am făcut niște schimbări. Am reușit să egalăm. I-am recuperat pe Nistor, Thiam, Filip și sper să nu avem accidentați după acest meci. Jucătorii au fost foarte inspirați și au avut încredere că pot întoarce rezultatul.

Noi credem, vrem să jucăm în finală. Este obiectivul oricărei echipe care ajunge până aici. Pentru mine este foarte important, la fel și pentru jucători, suporteri. E mai ușor pentru mine să-i motivez. Ne bucurăm cât trebuie, dar vrem să pregătim următorul meci din campionat”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la finalul întâlnirii.

Reclamă 4 / 0/3

UTA, prima echipă calificată în semifinalele Cupei României

UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, FC U Craiova 1948, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

După un început de meci în care suporterii arădeni i-au adus un omagiu fostului finanţator al clubului, Nicolae Bara, arbitrul Horaţiu Feşnic a fost nevoit să oprească partida în minutul 3, pentru ca fumul provocat de torţele suporterilor să se împrăştie. Postolachi a înscis unicul gol al întâlnirii, în minutul 16, iar UTA Arad s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Joi vor avea loc ultimele două sferturi de finală: Sepsi – CS Mioveni (ora 18.00) şi CFR Cluj – FC Argeş (ora 21.00).

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și