Închide meniul

Gică Hagi şi-a criticat jucătorii, după Voluntari – Farul 2-0: „Nu au trecut testul! Nu m-a mulţumit nimic!”

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 21:23

Reclamă
Gică Hagi şi-a criticat jucătorii, după Voluntari – Farul 2-0: „Nu au trecut testul! Nu m-a mulţumit nimic!

Gică Hagi şi-a criticat jucătorii, după Voluntari - Farul 2-0

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi şi-a criticat jucătorii, după ce Voluntari a învins-o pe Farul cu scorul de 2-0, în prima etapă din grupele Cupei României. „Regele” a menajat titularii obişnuiţi, şi a mizat pe rezerve, însă s-a declarat nemulţumit de prestaţia lor. Managerul constănţenilor a mai mărturisit că jucătorii folosiţi în duelul cu ilfovenii „nu au trecut testul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari a învins-o pe Farul cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Daniel Florea şi de Angelo Cocian. Campioana face parte din Grupa D a Cupei României, alături de Universitatea Craiova, UTA, Voluntari, Buzău şi Tunari.

Gică Hagi şi-a criticat jucătorii, după Voluntari – Farul 2-0

Gică Hagi le-a adresat cuvinte dure jucătorilor care au pierdut duelul cu Voluntari. „Regele” a declarat că a mizat pe cei care au prins mai puţine minute, tocmai pentru a le acorda acestora şansa de a-şi demonstra calităţile.

După înfrângerea suferită, Hagi a declarat că elevii săi au picat testul, mărturisind că nu doar o parte din lot trebuie să „ducă greul” confruntărilor Farului.

„Ne-am asumat după meciul cu Dinamo, lotul cu care vom veni la meciul din Cupă. Lot nou, cu jucători care au jucat puţin. Şi ei trebuie să demonstreze că merită să fie cu Farul. Au fost mulţi, peste 20 de jucători. Din păcate, acest test nu l-au trecut. N-am avut senzaţia, din minutul 1 până în minutul 90, că putem să învingem. A fost acel gol al lui Rivaldinho.

Reclamă

N-au trecut testul, le-am zis şi lor. S-a terminat negativ pentru noi, nu ştiu ce şanse vom avea să mai trecem. Să vedem cine merită şi cine nu. Nu trebuie să pierdem meciul.

N-a fost nimic care să mă mulţumească. O au grea! Majoritatea care au jucat, vom vedea. Am adus jucători proaspeţi, să demonstreze că sunt jucători valoroşi, că d-aia sunt cu noi.

Au pierdut testul! Cât timp voi fi pe bancă, aşteptările vor fi mari. Am produs jucători cu nemiluita. Suntem clubul cu cele mai multe trofee din ultimii 14 ani, nu cel mai mare, dar uite că s-a putut.

Reclamă 4 / 0/3

Dar sunt încrezător, s-a mai întâmplat şi în alte meciuri, dar ei n-au trecut testul. Tot cu ei am pierdut şi cu Iaşi acasă. Acum am pierdut iar. Nu pot să ducă doar unii greul vestiarului. Avem nevoie de tot lotul, nu să apară cum au fost astăzi. O să ţină minte testul acesta. Au multe de dovedit”, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă.

Gică Hagi a răbufnit, când a fost întrebat despre Mazilu

Gică Hagi a răbufnit după Dinamo – Farul 0-2, când a fost întrebat de viitorul lui Adrian Mazilu. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a spus că Mazilu nu va fi oprit în iarnă de Brighton la prima echipă.

Nu are nicio legătură. Acea persoană nu are nicio legătură cu Mazilu. Vorbește prostii! Se pune în seamă, îl vede cineva și.. nu a avut nicio legătură. Transferul s-a făcut prin altcineva, el doar vrea să audă lumea și de el…

Niște prostii spuse înaintea unui meci! De un om care se dă că ar vrea să fie lângă el. Niște prostii! O ieșire total neinspirată! Nu poate să spună așa ceva, nu poate să anticipeze. A vorbit cu cineva de acolo? Nu are nicio legătură! A mai vorbit și de cifre acolo. Vorbe, vorbe, vorbe! Inclusiv de la Giovanni„, a spus Gică Hagi la digisport.ro, după Farul – Dinamo 0-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și