Închide meniul

Mihai Stoica a rămas „mască”, după UTA – FCSB 2-2: „Mulți îmi spun ‘sclavul lui Gigi'”. Ce s-a întâmplat în tribune, la Arad

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 octombrie 2022, 21:55

Mihai Stoica a rămas „mască, după UTA – FCSB 2-2: „Mulți îmi spun sclavul lui Gigi'. Ce s-a întâmplat în tribune, la Arad

Mihai Stoica, imagini fabuloase de la West Ham - FCSB

Mihai Stoica este managerul general al FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a rămas „mască”, după meciul UTA – FCSB 2-2, din Cupa României. Managerul general al vicecampioanei a urmărit partida de la Arad din tribune și a rămas plăcut impresionat de modul în care l-au tratat spectatorii. MM a mărturisit că niciodată n-a fost înjurat când FCSB a jucat pe stadionul celor de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul roș-albaștrilor a explicat că, pe multe arene din România, este apostrofat de suporterii echipelor adverse și este etichetat drept „sclavul lui Gigi Becali”. Acest lucru nu s-a întâmplat însă pe stadionul „Francisc Neuman” din Arad.

Mihai Stoica a rămas „mască”, după UTA – FCSB 2-2: „Mulți îmi spun ‘sclavul lui Gigi'”

Mihai Stoica a avut numai cuvinte de laudă la adresa arădenilor, care nu i-au făcut o primire ostilă pe stadion, așa cum, spune MM, se întâmpla pe vremuri la meciurile cu Poli Timișoara, marea rivală a celor de la UTA.

„Nu a fost un meci tensionat, absolut deloc. La început am înțeles, dar de ce dai 4 cartonașe? E galben la Octavian indiscutabil, e corect să le dai, dar se mai întâmplă astea. S-au calmat și și-au dat mâna. Meciul n-a fost deloc tensionat.

Spun pentru a nu știu câta oară. După meci, am plecat impresionat de modul în care se comportă arădenii. Dacă stau sus, de obicei sunt mulți care, dacă te cunosc, te înjură: ‘Sclavul lui Gigi’ și așa mai departe. Niciodată nu s-a întâmplat așa aici.

Reclamă

La Timișoara se rupea stadionul de înjurături, dar aici e incredibil cât de civilizată poate să fie lumea la Arad”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Mihai Stoica a ieșit la atac, după ce Adrian Cojocaru a eliminat 3 jucători de la FCSB

Mihai Stoica a ieșit la atac, după ce Adrian Cojocaru a eliminat 3 jucători de la FCSB în meciul cu UTA Arad, din Cupa României. Managerul general al roș-albaștrilor l-a criticat pe arbitrul central pentru deciziile radicale luate pe finalul duelului de la Arad.

Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Tavi Popescu au primit cartonașul roșu în repriza a doua a meciului cu UTA, pentru faulturi comise și proteste.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica este de părere că Adrian Cojocaru a exagerat când i-a eliminat pe Bouhenna și Popescu. În cazul lui Radunovic, MM i-a dat dreptate. Stoica a anunțat că clubul său se gândește serios să depună memoriu împotriva arbitrului central de la partida din Cupă.

„Dar dacă acest Cojocaru mai arbitrează vreodată FCSB, înseamnă că ceva nu e în regulă!”, a anunțat Mihai Stoica.

„Eu înţeleg că îi dai galben lui Bouhenna şi chiar al doilea… mai rar se întâmplă aşa, dar e regulamentar, e acoperit. Un arbitru care nu prea vrea să strice echilibrul poate să se facă că nu vede când aplaudă şi să îi zică <<ai aplaudat, trebuia să te dau afară>>. Să zicem că aplici la sânge.

Pai dacă aplici la sânge, dragul meu, atunci dă-i galben lui Erico, care îl opreşte aproape din postură de ultim apărător pe Dumiter, nu e roşu, e galben, nu îi dai. Dă-i galben lui Otele când îl loveşte pe Vlad, nu dai nimic, în schimb îi faci semn lui Vlad să se ridice. Dă-i al doilea galben lui Benga, care dă în minge după fluierul lui, vede.

MM a pus „tunurile” pe Adrian Cojocaru: „L-aș acționa în instanță!”

Dă fault la Musi, nu dai, contraatac, roşu la Radunovic, corect al doilea galben, nu sunt… aşa e. Apoi inventezi al doilea galben la Octavian Popescu, când tu ai dat deja doi jucători afară şi se termină meciul?

Inventezi aşa ceva? Mi se pare foarte grav. Vreau să facem şi noi un memoriu, să inserăm fazele astea, nu neapărat să adăugăm şi ce s-a întâmplat în trecut. Dar dacă acest Cojocaru mai arbitrează vreodată FCSB, înseamnă că ceva nu e în regulă. Ne-a lăsat în şapte ca să luăm gol, că aşa a vrut el.

Ce a făcut Cojocaru ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru CCA, pentru FRF. El ne-a scos din Cupă! Ar trebui să ne ducem cu a 4-a echipă de acum! Așa merită, la ce ne-a făcut Cojocaru. Noi câștigam la Arad dacă nu exista recitalul ăsta.

Reclamă

Dacă n-ar fi atât de greu, l-aș acționa în instanță. A creat un prejudiciu clubului. Dar nu prea se poate. Noi și calculele pe care le făcusem, ni le-a dat jos Cojocaru”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Recomandări
  • Mihai Stoica a rămas „mască”, după UTA – FCSB 2-2
  • Ce s-a întâmplat în tribune, la Arad

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și